Спечелете луксозен куфар Bric’s, ваучер за 100 лв, чаши и кафе Baristo


Краен срок - 31 август 2016

Участвайте на страницата ни във фейсбук и печелете всяка седмица от месец август различни награди с Baristo!

Виждате нашата снимка озаглавена "На къде без кафе" всеки вторник от месец август – уверени, че сте харесали страницата ни - харесвате снимката и коментирате, отбелязвайки (или само назовавайки) името на човека с когото бихте искали да споделите кафе Baristo някъде по широкия приключенски свят...

Всеки вторник (02.08 – 23.08.2016) ще участвате за различна малка награда, която ще бъде теглена и обявявана в понеделника на всяка следваща седмица (08.08 – 29.08.2016).

На 31-ви август ще бъде обявен големият победител, изтеглен измежду всички участници за четирите седмици, който ще получи нашата голяма награда – луксозен куфар Bric’s, с 5 години гаранция за незабравими приключения!

Останалите награди включват:

2 – 8 Август – Трима единствени печелят по 1 пакет Baristo Superiore Espresso 250 гр.
9 – 15 Август - Трима щастливци печелят по 1 пакет Baristo Collection Modezia 250 гр.
16 – 22 Август – Трима късметлии печелят по 2 дизайнерски чаши Baristo.
22 – 29 Август – Един щастливец печели ваучер на стойност сто (100) лева, който може да използва в сайта на www.enco-vending.com за закупуването на кафе продукти Baristo или кафе машини.

Не забравяйте, да харесате както публикацията, така и страницата ни! Последната стъпка е да коментирате публикацията с таг (или само назовано име) на любим човек, с когото бихте искали да споделите кафето Baristo някъде по света или дори у дома. Ако една или повече от стъпките описани в правилата не са изпълнени вашето участие няма да се сметне за валидно в томболата и за голямата награда!

В случай, че бъдете изтеглени като победител от играта, ние ще обявим това на нашата страница, отбелязвайки Вашето име. В последствие ще очакваме да се свържете с нас на страницата си с имена, адрес и актуален телефон за контакт, за да задействаме изпращането на Вашата награда! В рамките на 10 дни след края на промоцията, считано от 31.08.2016, ще очакваме да се свържете с нас относно доставката на наградата. В противен случай тя ще бъде преразпределена сред предварително изтеглените резерви!

Успех на всички!

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара