Спечелете 2 градски велосипеда и 10 стека с бира Amstel


Краен срок - 29 август 2016

Лято е! Сезонът на ваканциите и време за забавление. Разкажи ни накратко в коментар или със снимка под този пост, за своето качествено прекарано време.

Двама от вас ще имат възможността да спечелят на томболен принцип два страхотни градски велосипеда! Играта продължава до 29 август /понеделник/, 14:30 часа! Успех!

Наградите, които могат да бъдат спечелени от участниците, са 2 броя градски велосипеда и 10 броя стекове с по 6 бр. Amstel Premium Pilsener кен 0,5 л.

Участието в Играта е индивидуално, не е обвързано с покупка на продукти на Организатора и всеки участник може да участва само един път в Играта.

Всеки, който желае да участва и отговаря на изискванията на настоящите Правила, е необходимо:

1. Да хареса Facebook страницата - https://www.facebook.com/amstelbg и
2. Да публикува на същата една или повече снимки, или да остави свой коментар, които да отговарят на условието, посочено в описанието на поста, публикуван от Организатора на 01.08.2016 г. на https://www.facebook.com/amstelbg. 

На 30.08.2016 г. чрез жребий в присъствието на Нотариус представители на Организатора и на Агенцията ще изтеглят имената на участниците, които печелят наградите по т.10, както и на 3 броя резервни печеливши.

Един участник в Играта не може да спечели повече от една награда.

Имената на спечелилите участници и на резервните печеливши ще бъдат публикувани в пост на https://www.facebook.com/amstelbg на 31.08.2016 г.

В срок до 10 (десет) работни дни от датата на публикуване на имената по т.13.3, спечелилите участници трябва да се свържат с Организатора като изпратят лично съобщение на https://www.facebook.com/amstelbg, в което да посочат трите си имена, дата и година на раждане, телефон за връзка и точен адрес. 

В срок до 5 (пет) работни дни от получаване на съобщението по т.14 Агенцията ще се свърже със спечелилите участници с цел уточняване на датата и начина на получаване на наградите.

Спечелилите участници получават наградите си чрез куриерска фирма на посочените от тях адреси най-късно до 3 (три) седмици след уточняване на датата и начина на получаване на наградите. Куриерските разходи са за сметка на Организатора.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара