Спечелете ваучери на стойност 100 лв и още 20 награди от Aladin Foods


Краен срок - 15 септември 2016

В сезона на отпуските – почивай с вкус!

Гмурнете се в апетитните емоции на Aladin Foods с помощта на няколко регистрирани кода от нашите касови бележки и спечелете море от вкусотии. Плажен юнак без апетитна кошница не може!

Превърнете се в летния герой на компанията, като осигурите хапването по пътя към морето с помощта на няколко клика!

    Включете се в играта от бутона „Регистрирайте се!“.
    Попълнете празните полета с коректна информация!
    Въведете кода, който ще намерите в края на своята касова бележка.
    Регистрирайте 3 кода и играйте за големите награди!

Играта изисква покупка на продукт(и) от Aladin Foods на стойност над 5 лв.

Общият брой на наградите е:

- 10 броя BIG Menu, включващо 2 броя HARD BURGER BEEF и 2 големи айряна;
- 10 броя MEGA Menu, включващо 1 тава пица и 4 малки айряна;
- 3 броя ваучери за храна от Aladin Foods, всеки на стойност 100 лв.

Пицата по избор може да бъде сред всички, предлагани от веригата, с изключение на пица "Асорти". Наградите ще бъдат разпределени на случаен принцип сред всички участници в промоцията, които отговарят на условията.

Всяка покупка на стойност над 5 лв. от Aladin Foods, независимо дали е направена на място в обект, или чрез услугата доставки, дава възможност за участие в играта за малките награди - 10 броя BIG Menu и 10 броя MEGA Menu. С една направена покупка може да бъде спечелена една от малките награди. За целта участникът трябва да въведе в приложението към играта или на web страницата на Aladin Foods промо кода от касовата бележка на покупката.

За участие в томболата за големите награди - 3 броя ваучери на стойност 100 лв. всеки - е необходимо да се въведат 3 (три) промо кода от касови бележки на стойност над 5 лева от Aladin Foods. С три направени покупки се извършва една регистрация и може да се спечели една от големите награди. Ако участникът въведе 6 промо кода, то той получава 2 регистрации за тегленето на големите награди и т.н. Един промо код може да участва за спечелване или на малка награда, или заедно с още два промо кода – да участва за една от големите награди.

Всички полета в регистрационната форма на играта са задължителни. Всички полета при въвеждане на промо кода са задължителни. Всеки участник може да спечели само една награда. Тегленето на всички награди ще се извърши на 15.09.2016 г., след 12.00 часа. Имената на печелившите ще бъдат обявени на страницата на Aladin Foods. Всички спечелили ще получат уведомително писмо на имейла, с който са се регистрирали в играта.

Срок за получаване на наградите - 15 октомври 2016 г. Всеки печеливш трябва да потвърди, че приема наградата и да посочи обект, от който ще я получи. Наградите се получават само лично от обект на веригата срещу лична карта и касовата бележка /бележки/, изтеглена като печеливша.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара