Спечелете 2 мотопеда Peugeot Kisbee и 45 комплекта Carling Cider


Краен срок - 11 септември 2016

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Играта, са следните:

2 броя мотопед, модел Peugeot Kisbee
   
45 комплекта с 3 бутилки Carling от всеки вкус + специална чаша Carling Cider
   
За да участвате в Играта, е необходимо да направите следните действия в посочената по-долу поредност:

    Да посетите интернет страницата http://mybrit.carlingcider.bg/
    Да потвърдите, че сте навършили 18 години;
    Да натиснете бутона „Играй” и да дадете своето вдъхновяващо визуално предложение  за лятно настроение, като използвате зададените възможности в сайта на Играта (текстово оформление, дизайн оформление);
    Да се регистрирате за участие чрез попълване на кратка регистрационна форма, предоставяйки следните данни:  име, фамилия, e-mail.
    Да се запознаете и да потвърдите, че сте съгласни с официалните правила за участие, публикувани на http://mybrit.carlingcider.bg/

Всеки потребител има възможност да види своите предложения в секция My Brit, откъдето може да ги споделя или изтрива.

Всеки участник може да участва неограничен брой пъти в Играта и да генерира неограничен брой визуални предложения.

Визуалното предложение се преглежда и одобрява от администратор. Участникът получава мейл с потвърждение дали авторското му предложение е включено в Играта.

Спечелилите се определят чрез томбола, която ще се проведе на 12-ти септември 2016 г. В томболата ще бъдат изтеглени 5 резервни участници. Организаторът се свързва с изтеглените резервни участници по реда на тяхното изтегляне, ако наградата не може да бъде предоставена на предходен спечелил.

Участник може да спечели само веднъж награда от Играта.

Спечелилите участници ще бъдат уведомени на имейл, който са посочили при регистрирането си в Играта. Спечелилите ще бъдат обявени на сайта http://mybrit.carlingcider.bg/ в срок от 24 часа след провеждане на томболата.

В срок до 5 работни дни след получаване на имейл от представител на Организатора,  спечелилите награда Carling British Cider участници следва да предоставят своя точен адрес за предоставяне на наградата. При непредоставяне на точен адрес за доставка от страна на спечелил участник до 5 работни дни след получаване на имейл от представител на организатора, той губи правото си на награда.

Наградите Carling British Cider могат да бъдат получени в срок от 20 работни дни след посочване на адреса за доставка от участника. Наградата се изпраща по куриер, за сметка на Организатора. Доставките ще бъдат направени в работни дни, от 09:00 до 17:00 часа.

Награда мотопед, модел Peugeot Kisbee може да бъде получена само лично от спечелилия, в избрано от него представителство на “София Франс Ауто“ АД в България. За повече информация относно представителствата на “София Франс Ауто“ АД в България: http://www.peugeot.bg/?page=contacts.

Получаването на мотопед Peugeot става до 7 дни след осъществяване на контакт със спечелилия по реда на т.8.1 по-горе. В случай, че спечелилият желае да получи наградата си от представителство в София, Пловдив, Варна, Бургас или Русе, “София Франс Ауто“ АД ще извършат регистрацията на мотопед Peugeot в КАТ. Във всички случаи, разходите за регистрацията на мотопеда в КАТ се заплащат от спечелилия. Спечелилият поема разходите за транспортиране на наградата си до точката, в която ще бъде направена регистрацията на  мотопед Peugeot. Всякакви допълнителни административни разходи по пускане в движение на мотопед Peugeot също се поемат от спечелилия участник.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара