Спечелете кошница за пикник, одеяло за пикник или куп мезета от Майстор Цветко


Краен срок - 22 август 2016

Направи сандвич, с който и да е продукт Майстор Цветко. Направи снимка. Публикувай снимката на стената на Майстор Цветко във фейсбук. Напиши своята рецепта.

Включи се в играта “На пикник с Майстор Цветко” и на 22 Август можеш да спечелиш една от следните награди: кошница за пикник, одеяло за пикник или куп мезета от Майстор Цветко.

Важно! На снимката, която публикуваш ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се вижда, че твоето кулинарно предложение е приготвено с колбас от Майстор Цветко.

Тази игра е обвързана с покупка.

Желаещите да участват в Играта следва да качат своите снимки на приготвени сандвичи  с продукти МАЙСТОР ЦВЕТКО. На Снимките задължително трябва да се вижда продукта на Майстор Цветко, с който са изработени сандвичите.

Снимките трябва да  бъдат публикувани на фейсбук страницата на Колбаси Майстор Цветко. Фотоколажи, свалени от интернет снимки, или снимки на които не се вижда продукт на Майстор Цветко от който са направени няма да участват в тегленето на жребия. Организаторът си запазва правото да не допуска до участие снимки, които съдържат порнографско, обидно, расистко или друг вид съдържание, което нарушава действащото законодателство на Република България; съдържат консумация на алкохол, насилие, извършване на престъпления и други подобни.

Всеки Участник може да участва в Играта с неограничен брой снимки, стига да не са за един и същ продукт.

Наградите са 3 вида:
1бр. Кошница за пикник
3 бр. Одеяло за пикник
5 бр. Продукти Колбаси Майстор Цветко

Всеки участник има право да получи само една награда, независимо от броя на участията си.

Ще се извърши едно награждаване на 23 Август 2016 г. за всички награди, след приключване на периода на играта, а именно 22.08.2016 г.

Победителите се определят  на принципа на томбулата и ще бъдат изтеглени в присъствието на нотариус.

При получаването на Награда Победителят следва да представи лична карта или друг документ, който го идентифицира. Ако Победителят получава наградата по куриер, според условията, описани в т. 6, той следва да се легитимира пред куриера.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара