Спечелете 5 комплекта козметика LADY`S JOY Luxury skin care


Краен срок - 16 август 2016

Фирма Българска роза АД – Карлово е наследник на десетилетни традиции в преработката на розов цвят, производството на натурални ароматични продукти и висококачествени козметични изделия. Днес тя усъвършенства традицията и в отговор на съвременните потребности на взискателните си клиенти разработва нови иновативни подходи. Към познатите продукти се добавят и нови асортименти със съдържание на разнообразни природни съставки, а изделията печелят доверие със своята ефективност и стопроцентова безопасност.

Козметична серия LADY’S JOY LUXURY skin care е висококачествена гама от продукти, даваща решение как да възвърнете и запазите младостта и красотата на кожата, как да заличите издайническите признаци на възрастта. Със своето ефективно действие продуктите от козметична серия LADY`S JOY Luxury skin care успешно компенсират нарастващия с възрастта колагенов дефицит и спомагат да се запази свежият, младежки вид на кожата за по-дълго време.

Включените натурални активни съставки биорозово масло, биорозова вода, получени от маслодайна роза и екстракт от черна перла, получен от специален седеф, въздействат на кожата в дълбочина, като предотвратяват нейната дехидратация, интензивно овлажняват, подхранват, възстановяват плътността и еластичността ѝ.

Ефективно действие в няколко стъпки

LADY`S JOY Luxury skin care нежен ексфолиант за лице
Нова формула, обединяваща ензимен ексфолиант и хидратиращо действие без микрочастици, доставяща оптимално количество папаин протеолитичен ензим на кожата. Деликатно отстранява мъртвите клетки и оставя усещане за свежест, мекота, обновеност и комфорт.

LADY`S JOY Luxury skin care крем за лице 24 часа хидратация
Лек крем, подобряващ нивото на хидратация с бързодействащ ефект, който продължава 24 часа, тонизира мигновено и задържа водата в клетките. Кожата остава свежа, мека и еластична. Защитава от вредното влияние на околната среда.

LADY`S JOY Luxury skin care крем около очи
Грижа за деликатната зона около очите. Ефективно стимулира клетъчното обновяване, редуцира бръчките, заличава тъмните кръгове под очите и увеличава плътността на кожата. Изглажда и предпазва от появата на бръчки около очите.

Козметична серия LADY`S JOY Luxury skin care включва всички необходими продукти за поддържане на кожата на лицето, шията и деколтето – продукти за почистване, нежно ексфолиране, тонизиране, подхранване, хидратиране, както и продукти с нежна грижа за деликатната зона около очите. Всички те, с оригиналните си формули за интензивно овлажняващо и регенериращо действие на кожата на лицето, са насочени към жени над 35 години.

Сега Българска роза АД-Карлово ви предоставя възможността да пробвате продуктите от серията LADY`S JOY Luxury skin care и да се уверите лично в качествата им.

Петима от вас ще получат комплект LADY`S JOY Luxury skin care срещу ангажимент да споделят в темата своите впечатления от продуктите след един месец употреба.

За да участвате в инициативата, отговорете до 16.08.2016 г. на въпроса "Какви са вашите стъпки в грижата за кожата на и над 35 г.?"


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара