Спечелете фотосесия за списание Story и 28 козметични комплекта Gliss


Краен срок - 31 август 2016

Наградите се разделят на малки награди (комплект козметични продукти и хавлиена кърпа с размер 50x40 cm) и голяма награда (фотосесия в списание Story).

Малки награди

Всички участници, които са се регистрирали в промоцията, имат шанс да спечелят една от 28 броя малки награди:

- Всички участници, които са се регистрирали от официална страница на промоцията и са създали поне 1 колаж, който е споделен във Facebook профила на участника, може да спечелят козметичен продукт. Всеки един комплект съдържа шампоан Gliss за боядисвана коса 250мл, маска Gliss за боядисвана коса 200мл и хавлиена кърпа Schwarzkopf 50x30cm;

Голяма награда

Голямата награда е фотосесия и отразяване в списание Story, като включва професионална фотосесия, грим, фризьор и отразяване във вътрешна страница на списание Story. Всички участници, които са събрали повече от 3 харесвания на направените и сподели колажи, участват в томболата.

Всеки потребител, желаещ да участва в промоцията, заявява участие чрез регистрация на специално разработено уеб сайт www.palette-promo.com и в социалната мрежа Facebook, чрез приложение разположено на официалната страница на Schwarzkopf.

Всеки един потребител трябва да се регистрира чрез своя личен профил в социалната мрежа Facebook или чрез нормална регистрация, въвеждайки имена, телефон, адрес и e-mail адрес. След осъществяване на регистрация и вход, всеки един потребител има възможност да създаде фотоколаж със собствена снимка и избрана боя за коса Palette, който да бъде споделен на собствената му стена. След споделянето на колажа, потребителят трябва да покани свои приятели да се включат в промоцията.

След като е изпълнил всички тези условия се счита, че даденият потребител се е регистрирал успешно за томболата за малки награди, удостоверено чрез получаване на автоматично генерирано съобщение.

За да участва в томболата за големите награди, всеки един потребител трябва да получи поне 3 харесвания на свои създаден колаж, след споделяне на стената си.

Всички потребители, които са се регистрирали в приложението и са създали колаж, могат да разглеждат създадените от тях в раздел Галерия.

Всеки един потребител може да участва неограничен брой пъти в Промоцията, като изпълни всички условия – създаде колаж, сподели го на стената си и покани приятели, които да се включат в промоцията/приложението.

Всеки един потребител, за да участва в томболата за разпределяне на малките награди (козметични комплекти), трябва да е регистрирал поне едно редовно участие в промоцията. Под редовно участие се има предвид да бъдат изпълнени всички условия – създаване на колаж, споделяне на личната стена във Facebook на потребител и изпращане на покана на свои приятели, които да се включат в приложението/промоцията.

Всеки един потребител, за да участва в томболата за разпределяне на голямата награда (фотосесия в списание Story), трябва да е регистрирал поне едно редовно участие в промоцията и да е събрал поне 3 харесвания на своя колаж. Под редовно участие се има предвид да бъдат изпълнени всички условия – създаване на колаж, споделяне на личната стена във Facebook на потребител и изпращане на покана на свои приятели, които да се включат в приложението/промоцията, и получаване на поне 3 харесвания на колажа.

Тегленето на наградите ще се осъществи по следните начини:

- Голямата награда ще бъде изтеглена на случаен принцип, осигуряващ равен шанс за печалба на всички участници на 01.09.2016 г. в 12:00 часа, като победителят ще бъде обявен не по-късно от 12:00 часа на 02.09.2016г. на официалната страница на промоцията www.palette-promo.com.

- Малките награди ще се теглят на случаен принцип, осигуряващ равен шанс за печалба на всички участници през целия период на промоцията.

- 7 броя козметични комплекта ще се изтеглят на 08.08.2016 в 00:01 часа, като в томболата за разпределяне на наградите участват всички, които са регистрирали поне едно редовно участие в промоцията в периода 00:00 часа на 01.08.2016 година до 23:59:59 часа на 07.08.2016 година;

- 7 броя козметични комплекта ще се изтеглят на 15.08.2016 в 00:01 часа, като в томболата за разпределяне на наградите участват всички, които са регистрирали поне едно редовно участие в промоцията в периода 00:00 часа на 08.08.2016 година до 23:59:59 часа на 14.08.2016 година;

- 7 броя козметични комплекта ще се изтеглят на 22.08.2016 в 00:01 часа, като в томболата за разпределяне на наградите участват всички, които са регистрирали поне едно редовно участие в периода 00:00 часа на 15.08.2016 година до 23:59:59 часа на 21.08.2016 година;

- 7 броя козметични комплекта ще се изтеглят на 01.09.2016 в 00:01 часа, като в томболата за разпределяне на наградите участват всички, които са регистрирали поне едно редовно участие в периода 00:00 часа на 22.08.2016 година до 23:59:59 часа на 31.08.2016 година;

Победители се обявяват на уеб сайта на промоцията в часови интервал между 11:00 и 13:00 часа, в деня в който са изтеглени.

Всеки един участник може да спечели само 1 малка награда и 1 голяма награда.

Наградите се получават чрез куриерските услуги на фирма „Ин Тайм“ ООД в срок до 30 /тридесет / дни от обявяване на спечелилите участници на интернет адрес www.palette-promo.com на посочен от печеливш участник адрес и детайли за контакт във фейсбук приложението.

Представител на Хенкел България ще се свърже със спечелилите голяма награда по телефон или имейл, според записаните в личния профил на всеки участник данни. При невъзможност за осъществяване на контакт с победителите, същите са длъжни я потърсят лично, по телефон или имейл, от Хенкел България. Потребителски e-mail за връзка schwarzkopf.bg@henkel.com.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара