Спечелете колие от FREYWILLE на стойност 930 лв


Краен срок - 11 септември 2016

Включете се и спечелете това колие с висулка-сърце от FREYWILLE, колекция PHARAOH - на стойност 930 лв. Използвайки това приложение, харесайте FREYWILLE и Purely Me by Denina Martin във Facebook и Instagram. Посетете онлайн бутика на FREYWILLE и споделете тази игра с приятели за допълнителен шанс за участие - отново през приложението.

Всяка една  изпълнена стъпка ви носи по една точка. Колкото повече точки събирате, толкова по-голям е шансът ви да спечелите. Краен срок  - полунощ на 11.09.2016. Държави, за които е валидна играта - Румъния и България.

Вдъхновен от богатото и магично културно наследство на Египет, екипът на FREYWILLE дълго проучва и изследва, за да създаде една колекция, въплъщаваща женственост, величие и древна красота. В основата й стоят цветове като светъл тюркоаз, наситено кралско синьо и сияйно червено – цветовете на полу-скъпоценните камъни, които са използвани за украшения по времето на фараоните. Тази удивителна колекция се състои от два различни дизайна – Tutanchamun и Luxor.

Дизайнът Tutanchamun изобразява мотиви от известното съкровище на Тутанкамон – всеки носещ своята символика.  Като например нежния лотусов цвят, символ на възраждането и прераждането; или пък свещения скарабей, служещ за талисман; както и златния слънчев сърп на фараона, въплъщаващ жизненост и радост. Luxor от своя страна е вдъхновен от съкровището на египетската принцеса Chnumet. Нейно е най-старото намирано някога емайлирано бижу. Основната тема на този дизайн са грациозните розетки и нежните лилий, символ на благородство и женственост.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара