Спечелете iPhone 6S + Netatmo метеорологична станция и още над 50 награди


Краен срок - 16 септември 2016

Участвайте в играта за 58 награди като отговорите правилно на въпросите в куиза за безжичната метеорологична станция Netatmo! Голямата награда е 1 бр. Комплект iPhone 6s + Метеорологична станция Netatmo, на обща стойност 1899 лв.!

Куиза ще ви отнеме по-малко от 5 минути! Наградите ще изтеглим в томбола на произволен принцип пред нотариус на 17.09.2016г. Тегленето ще можете да гледате в LIVE STREAM НА ЖИВО на нашата страница тук и започва на 17.09.2016г. от 11:00 часа!

Победителите ще обявим веднага след това и на нашите уебсайт www.kirov-high-end.bg и на нашата фейсбук страница, както и на официалната фейсбук страница на Netatmo Ще разберете веднага дали сте отговорили правилно на всички въпроси и дали участвате в томболатa!

Не забравяйте да попълните вашите име и фамилия, както и телефон и e-mail за връзка с вас!

Участието с даване на верни отговори в куиза за безжичната метеорологична станция Netatmo не е обвързано с покупка;

В тегленето на наградите може да участва всеки, отговорил вярно на въпросите в куиза за безжичната метеорологична станция Netatmo до 23:59 ч на 16.09.2016г.

С попълването нa своите лични данни, участникът дава изричното си съгласие за събиране и обработка на личните му данни от Организатора на промоцията за целите на промоцията, за други промоции и активности, които ще се провеждат в бъдеще от "Киров Хай-Енд България” ЕООД, както и за получаване на SMS или e-mail промоционални съобщения;

Едно лице може да участва в томболата не повече от 1 път;

Едно лице може да спечели не повече от 1 награда;

Наградите ще бъдат изтеглени в томбола на произволен принцип пред нотариус на 17.09.2016г.Тегленето ще можете да гледате в LIVE STREAM НА ЖИВО на страницата на "Киров Хай-Енд България" ЕООД и започва на 17.09.2016г. от 11:00 часа!

Печелившите ще бъдат уведомени по телефона и/или електронната им поща, а имената им - публикувани на web-страницата, facebook страницата и в блога на "Киров Хай-Енд България” ЕООД;

Непотърсена награда повече от 60 дни остава собственост на "Киров Хай-Енд България” ЕООД;

Наградите ще бъдат предоставена лично на печелившите, в шоурума на "Киров Хай-Енд България” ЕООД, или изпратена по куриер за сметка на получателя;


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара