Спечелете 10 играчки на Fisher-Price


Краен срок - 19 август 2016

Fisher-Price помага на децата да развият безценни умения докато се забавляват и в процеса на игра. Всеки Laugh & Learn артикул е изработен за нуждите на подрастващите (6-36 месеца), осигурявайки най-забавните образователни игри. С помощта на песни, музика, първи думи и дрюжелюбни герои, малките слънца ще растат весели и доволни.

За да спечелите играчки за своите мъничета, включете се още сега в играта на Fisher-Price.

За да участва в Играта, всеки Участник трябва да попълни теста и да предостави адрес на електронна поща (e-mail), телефонен номер и две имена.

Печелившите Участници имат право да получат Награди, по една на всеки печеливш, които включват:

-10 броя избрани играчки

Имената на печелившите Участници ще бъдат изтеглени на 29-ти август, 2016 г., посредством жребий на случаен принцип от базата данни, включваща всички Участници и техните имена. Имената на печелившите Участници ще бъдат оповестени на интернет страницата на Sportal.bg.

Награда ще бъде предоставена на печеливш Участник, при условие, че същият отговаря на условията на настоящите Официални правила и предостави следната информация:

(1) име, фамилия (вкл. и на латиница съгласно документите му за самоличност);

(2) личен адрес на електронна поща.

(3) телефонен номер.

Служител на Организатора ще се свърже с всеки печеливш Участник чрез посочения, при регистрацията, адрес на електронна поща или телефонен номер, за да го уведоми за спечелената Награда и начина на получаването й.

Всеки печеливш Участник, в последствие, трябва да установи контакт с Организатора за получаване на Наградата в рамките на 10 (десет) работни дни от получаване на известието по електронна поща.

Всеки печеливш Участник ще получи Наградата си в рамките на 10 (десет) работни дни от датата на установен контакт с Организатора посредством електронна поща.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара