Спечелете екскурзия до Италия и 10 ваучера по 100 лв.


Краен срок - 11 януари 2017

Опишете с текст или видео ваше пътуване с „Бохемия“ и се съревновавайте за екскурзия/почивка до Италия или 10 подаръчни ваучера за по 100 лв.

Ако сте любител на пътуванията и в същото време обичате да пишете или да заснемате вашите приключения, сега е моментът да се изявите и да спечелите пътуване до топ дестинация. Играта на туристическа агенция „Бохемия“ под наслова „Сподели и спечели“ може да ви донесе незабравима екскурзия или почивка за двама до Италия. В нея могат да се включат всички, пътували с ТА “Бохемия”.

Изпратете на blog@bohemia.bg Вашата уникална история за екскурзия или почивка с ТА „Бохемия” в електронен текстов или видео формат. Ние ще я публикуваме в нашия блог, където тя ще достигне хиляди читатели, включително и до Вашите приятели. В имейла си задължително посочете три имена, телефонен номер и имейл адрес за връзка с Вас.

Има ли условия, на които трябва да отговаря Вашият текст или видео?

Основното изискване за текстовете и видео материалите е да бъдат уникални, което означава, че трябва задължително да са авторски и да не са копирани от други източници.

Няма ограничения за дължината на разказите. Колкото е по-интересна вашата история, толкова по-голям шанс има да бъде четена и споделяна. Ако имате интересни снимки от пътуването, може да ги изпратите в отделни прикачени файлове към Вашия имейл, които ще направят разказа още по-завладяващ и харесван от читателите.

Къде и как ще бъде публикувана Вашата история?

Разказите на участниците в текстов или видео формат ще бъдат публикувани в блога на ТА „Бохемия“ – blog.bohemia.bg, както и споделени на нашата страница във Фейсбук – www.facebook.com/Bohemia.bg. За да имат равен шанс за прочитане от аудиторията на блога, те ще бъдат публикувани по един на всеки делничен ден, според реда на постъпването им на имейл blog@bohemia.bg.

Всеки участник може да се абонира в блога на ТА „Бохемия“ със своя имейл адрес и ще бъде автоматично уведомяван за всички нови публикации в блога, включително и на неговия авторски разказ.

До кога можете да участвате в играта?

Крайният срок за Вашето участие в играта е 11 януари 2017 г. или при изчерпване на броя възможни публикации до края на годината, отговарящи на броя работни дни – 110.

Как ще бъдат определени победителите и какви са наградите?

Разказът, предизвикал най-голям интерес и събрал най-голям брой прочитания/ посещения в блога в рамките на 30 дни от датата на публикуването му, ще донесе на автора си голямата награда – екскурзия или почивка за двама до Италия.

Всяка от останалите 10 най-четени статии ще бъде наградена с подаръчен ваучер на стойност 100 лв. за екскурзия, почивка, самолетен билет или хотелска резервация.

Броят прочитания/ посещения на всеки материал ще бъде определен към 30-тия ден от датата на публикуване на материала към 17.00 ч. и обявен със скрийншот в коментар под статията с датата, часа и броя прочитания/ посещения към конкретния момент.
Кога ще бъдат обявени победителите?

Имената на победителите ще бъдат обявени на 17 февруари 2017 г. на щанда на Бохемия на туристическото изложение „Ваканция ‘2017“ в Интер Експо Център, в blog.bohemia.bg, и в страницата на Бохемия във Фейсбук – www.facebook.com/Bohemia.bg.

Успех и попътен вятър на всички участници!


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара