Спечелете чопър, фритюрник и ел. кана First Austria


Краен срок - 18 септември 2016

Гледайки предаванията на ‪#‎Ути‬, предположете кои от уредите на ‪#‎Elite‬ и ‪#‎FirstAustria‬ използва за да приготви ястията си.

Напишете като коментар вашето мнение и се включете в играта на ‪#‎Timetron‬ - “Апетитът идва с гледането”.

Общият брой на наградите е 3: 
ЧОПЪР/МИНИ АСИСТЕНТ FIRST AUSTRIA -  http://goo.gl/azyXHe
ФРИТЮРНИК FIRST AUSTRIA - http://goo.gl/h2vVVX
ЕЛ. КАНА FIRST AUSTRIA - http://goo.gl/T41sSS

Наградите ще бъдат разпределени на случаен принцип сред всички участвали за периода на играта.

За периода на играта ще бъдат публикувани 7 публикации на страницата на Timetron Bulgaria във Facebook. Публикациите ще бъдат под формата на въпроси, свързани с предаванията “Бързо, лесно, вкусно” и “Животът е вкусен” и продуктите на Timetron използвани в тях. Всеки участник трябва да отговори като коментар под съответния пост. Наградите ще бъдат разпределени на случаен принцип сред всички участници оставили коментар под някоя от публикациите. Всеки коментар под различна публикация, отговарящ на условията, се счита за отделно участие. Всеки участник може да спечели само една награда. Имената на печелившите ще бъдат обявени на страницата на Организатора. Всички спечелили трябва да се свържат с организатора на лични съобщения. Печелившите ще бъдат обявени на 18.09.2016 г. на страницата във Facebook.

Всеки печеливш трябва да потвърди, че приема наградата на лични съобщения и под съответната публикация с имена на печеливши. Срок за получаване на наградите - 20 дни от обявяване на печелившите. Наградите се изпращат на посочен адрес.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара