Спечелете 2 барбарона Мента Пещера и безплатен вход за басейн Леда в София


Краен срок - 18 август 2016

След края на играта ще бъдат раздадени следните награди:

• 2 барбарона Мента Пещера

 • безплатен вход за всички Pool Party-та на басейн Леда в София до края на сезона за един печеливш и 5-ма от неговите приятели.

За да се включи в Играта, потребителят трябва да изпълни следните условия, описани по-долу:

• Да изгледа клипа на La Boss – Мента: https://goo.gl/LfCcMa

• Да избере своя любим момент от клипа и да му направи screenshot.

• Да публикува в коментар под поста-игра избрания от участника screenshot-а.

Всеки участник в играта има шанс да спечели само една награда за периода на играта.

Тегленето на наградата ще се извърши на 19.08.2016 г. на случаен принцип. Ще бъде изготвен Протокол, който удостоверява данните на печелившите и ще се съхранява на посочения адрес на компанията.

Печелившите ще бъдат обявени публично на фейсбук страницата на Мента Пещера. В срок до 10 работни дни след обявяването на победителите на Facebook страницата на Мента Пещера, печелившите трябва да предоставят име, фамилия, телефон, актуалeн и пълен адрес за доставка на наградата на територията на страната посредством лично съобщение. Ако в посочения срок, печеливш участник не подаде нужните данни за осъществяване на доставка по куриер, то той загубва правото си да получи наградата.

Наградите на печелившите участници ще бъдат доставени на посочения от участника адрес, за сметка на Организатора на Играта, чрез куриер, до 20 работни дни от датата на предоставяне данни за адрес на доставка от страна на спечелилия.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара