Спечели комплект Avon ALPHA За Него & За Нея


Краен срок - 25 август 2016

🎁Спечели комплект Avon ALPHA За Него & За Нея🎁

Направи теста и разбери кой тип двойка сте! Сподели резултата си като коментар под този пост и ни кажи защо заедно ще покорите света

За да бъде включен в томболата, участникът трябва да направи теста „Кой тип двойка сте“ и да напише резултата си като коментар под публикацията на играта във Фейсбук, отговаряйки на въпроса „Защо заедно ще покорите света?“. 

Наградите в томболата са:  1 комплект Avon ALPHA, включващ парфюм за Нея и тоалетна вода за Него.

Тегленето на наградите в томболата ще се извърши в на 26.08.2016 година в 10.00 часа чрез жребий, като от всички участници, направили теста и споделили резултата си в коментар, на случаен принцип ще бъде избран 1 печеливш участник и 1 резервен участник.  

Резервният Участник по тази точка може да замести титулярният печеливш Участник, при условие, че същият не може да бъде открит и/или да получи наградата в съответствие с изискванията на тези правила.  

Имената на печелившият Участник ще бъде обявено на Facebook страницата на Организатора до 2 работни дни след датата на теглене на наградите.  

В срок до 10 работни дни след обявявяването на печелившия участник, той трябва да се свърже с Организатора посредством лично съобщение до Фейсбук страницата на AVON Bulgaria, за да разбере как ще получи наградата си.  


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара