Спечелете парфюм Armani Eau de Nuit Oud


Краен срок - 21 август 2016

Лен, кадифе и италианска вълна:  Giorgio Armani държи само на най-изисканите материали за своите модни колекции. Не прави изключение и за ароматите си. 

Една от най- красивите есенции са отличителни за неговата къща, като ирис и дървесните нотки. Giorgio Armani експериментира с нов аспект на Eau de Nuit, като изгражда мост между Италия и произхода на парфюмерията, без да попада в добре познатия разкош на тези нотки, които традиционно асоциираме с изтока. За да създаде тази нова композиция, Мари Саламан подсилва оригиналната хармония на  Eau de Nuit. Д

Бергамотът е омекотен, едва доловимо подправен с кардамон и розов пипер. Ирисът, обожаван от Giorgio Armani, го прави по-лек, като позволява на розата в сърцето на аромата да се усети измежду сухите дървесни нотки, които я обвиват. Това е основата, на която oud се откроява: преработен, той внезапно изненадващо се улавя от дима на цигара, подсилен от  Gaïac wood и  Cypriol, тревисто растение с дървесни нотки. Тъмният му характер разкрива кожените акценти на аромата, в съчетание с пикантни нотки на шафран.

Как да спечелите новия стилен аромат Armani Eau de Nuit Oud?

Под публикацията за играта в нашата страница във Facebook оставете в коментар вашия отговор на въпроса:

Как ухае мъжът Armani?

Ще наградим един от вас с изкушаващия и изискан парфюм Armani Eau de Nuit Oud.

*Срокът за получаване на награда от MissBloom.bg е 30 календарни дни. Всички награди от игрите на издателство Attica Eva се получават в редакцията ни на адрес София, ул. Христо Белчев 1, етаж 6. Работно време от понеделник до петък от 10.30 до 18 часа. В случай, че печелившият няма възможност да получи наградата си на място, тя се изпраща по куриер до посочен адрес за лична сметка.

Участвай в КОНКУРСА


Post a Comment

По-нова По-стара