Спечелете 90 Kaufland пакета с ученически пособия


Краен срок -  4 септември 2016

Лятната ваканция е към своя край. Скоро отново ще дойде време за учебниците, тетрадките, учебната програма и раницата.

Ние знаем как децата Ви да са напълно подготвени за старта на новата учебна година и раздаваме 90 Kaufland пакета с ученически пособия.

За да участвате в играта, е необходимо единствено да попълните коректно нашия онлайн формуляр, който се намира по-долу на страницата. Печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип след края на играта. Късметлиите ще бъдат уведомени по телефона от наш служител кога и от къде могат да получат своята награда. Имената ще бъдат публикувани на нашата интернет страница, в рубриката Нашите печеливши.

Наградите, които може да спечелите са:

90 Kaufland пакета с ученически пособия. Всеки един от пакетите включва:

1 бр. K-Classic Бележник А4 с карирани листа
1 бр. K-Classic Бележник А4 с редове
1 бр. K-Classic Тънкописец с коректор, 4бр. в опаковка
1 бр. K-Classic Флумастери, 10бр. в опаковка
1 бр. K-Classic Цветни моливи, 12бр. в опаковка
1 бр. K-Classic Цветни моливи, 24бр. в опаковка
1 бр. K-Classic Гума, 2 бр. в опаковка
1 бр. K-Classic Графитни моливи, 6 бр. в опаковка

Печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип в Отдел Реклама и Връзки с обществеността. Данните на победителите ще бъдат обработени, за да бъдат информирани за печалбата и да получат наградата си. Имената на печeлившите ще бъдат публикувани на нашата интернет страница, в рубриката Играй и спечели / Нашите печеливши.

В играта не могат да взимат участие лица под 18 години, както и служители на Кауфланд България ЕООД енд КО КД и членове на техните семейства. Участието в играта е безплатно и не е обвързано с покупка. Наградите не могат да се заменят за паричната им стойност. Кауфланд България ЕООД енд КО КД не носи отговорност при погрешно подадени данни.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара