Спечелете течен Л-карнитин, индивидуален хранителен или тренировъчен режим и още награди


Краен срок - 28 август 2016

Момичета, знаем, че при спазване на хранителен режим с цел отслабване са важни 4 неща:

    да спазваме определените от режима правила за хранене
    ястията от режима да ни засищат – защото докато сме на работа, гледаме си дечицата или сме под напрежение, ако се чувстваме гладни, режимът е просто обречен на провал, все някога ще се изкушим да хапнем нещо сладичко, бързичко, а то вероятно и няма да е само едно…
    да ни е вкусно
    да ни е разнообразно

Това са принципите, които спазвам при изготвянето на хранителни режими. Но, ми се иска да можем да избираме от наистина голям брой възможни ястия, които да удовлетворяват вкусовите изисквания на всяка от нас.

Затова реших да работим заедно по въпроса. И така, започва Конкурс на FitPersona – Готви и Отслабвай!

в който ще.. готвим разнообразно, вкусно и режимно! Аз ще задам изискванията за манджите, така че те със сигурност да са режимни и да засищат, а който има идеи какво вкусно и разнообразно може да сготвим в рамките на тези изисквания – участва с рецептата си!

Конкурс Готви и Отслабвай
Кой може да участва в Конкурса?

Разбира се – всеки, който може да готви и да снима сготвеното от него. Няма да участват рецепти с не-авторски снимки. Може да вземате идеи от интернет, нооо важното е да ги изпробвате сами и да се уверите, че са вкусни.

Всички, които участват, се съгласяват да споделям рецептите и снимките им тук на сайта на FitPersona, както и във Фейсбук страничката на FitPersona.
Какви са изискванията за ястията, с чиито рецепти може да участвате в конкурса?

Изискванията са следните:

    Ястията да са с високо съдържание на животински протеини – нетлъсто месо, млечни (с нисък процент на мазнини), яйца, растителни протеини (семена, варива), суперхрани, суроватъчен протеин
    Без захар, с минимално сол, с минимално мазнини, с повечко подправки
    Без пшенично брашно
    Да се приготвят без пържене
    Приготвянето им да отнема до 30 минути (тук не включваме времето за топлинна обработка, изстиване в хладнилник и т.н – само времето, което пряко сме ангажирани с приготвянето)

Може да участвате с рецепти за основно ястие, супи, с рецепти за салати, както и за десерти – няма ограничения.

Кои рецепти ще печелят конкурса? Какви са наградите?

Всяка седмица ще публикувам на FitPersona.com най-сполучливите рецепти, получени през предходната седмица, като измежду тях ще избера Златна, Сребърна и Бронзова рецепта на седмицата.

Златната рецепта получава от мен Тренировъчния Диск ‘Перфектно Дупе и бедра’, а другите двама седмични финалисти – универсален хранителен или тренировъчен режим, по избор. Всички участници в конкурса ще получат код за 10% отстъпка от Магазина на FitPersona.

Накрая на състезанието ще обявя 3те рецепти, които са най- най- най: най-режимни, най-вкусни, най-изобретателни. Те получават индивидуален комплексен режим от мен или консултация на живо с мен или течен Л-карнитин 500 мл от Магазина на FitPersona (по избор на всеки от тримата победители).

Как и докога да участвам?

В Конкурса може да участвате до 28 Август 2016 г. На 30 Август обявявам тримата победители, а в началото на всяка седмица ще обявявам седмичните победители, измежду участвалите предходната седмица.

Може да участвате с неограничен брой рецепти.

И така, летният Август се очертава да бъде доста вкусен – очаквам рецептите ви!

Важно: ако снимките ви са много големи, в горната формичка няма да бъдат приети. Или ги оптимизирайте в този сайт http://optimizilla.com/, или изпратете рецептата + снимките си директно на мейла contact@fitpersona.com, заедно с имена и данни за контакт и какво ви мотивира да поддържате формата си. Успех!


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара