Спечелете 10 почивки, 1000 плажни кърпи и 3000 керамични купички от Milka


Краен срок - 31 юли 2016

В Промоцията участват всички видове продукти под марката „Milka”, независимо от вида и грамажа.

За да получат награда от промоцията, победителите са длъжни да пазят и предадат на куриера, който доставя наградите, касовата бележка (фискалния бон) от закупения продукт (и), който доказва, че е била направена покупка на продукти Milka за минимум 6 лв.


За периода на играта, Организаторът ще раздаде общо 4010 награди:

Дневни награди:
Общо 3000 бр. Milka керамични купички.
Общо 1000 бр. Milka плажни кърпи (един вид от три различни дизайна, на случаен принцип, според наличността)

Седмични награди: Общо 10 бр. ваучери за почивка на стойност 600 лв.

Механизъм на промоцията /играта/:

Купи продукти Milka за минимум 6 лв. Необходимо условие е, закупуването на продукти Milka на обща стойност не по-малко от 6 лв. да бъде вписано на ЕДНА касова бележка.

Регистрирай сумата на закупените Milka продукти и номера на касовата бележка на интернет страницата www.milka.bg.

Разбери веднага дали печелиш една от дневните награди (Milka керамични купички или Milka плажни кърпи)

Дневните награди се разпределят правопропорционално на дните от периода на промоцията. Разпределението на дневните нарадите става всеки ден на случаен принцип, по предварително заложен в електронната система за теглене на награди алгоритъм за количествено разпределяне на видовете награди, на база регистрации в промоцията.

Участниците, спечелили Milka керамични купички и/или Milka плажни кърпи, ще бъдат известени веднага след регистрацията чрез допълнителен екран и SMS съобщение на регистрирания мобилен телефон, на който ще получат телефонен номер, на който трябва да подадат своите данни за доставка в 10 дневен срок. Ако печелившите не потвърдят наградите си след получаване на известието в срока посочен в тази точка, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи промоции на марката. Също така, номерата на печелившите ще бъдат публикувани на интернет адрес: www.milka.bg като последните три цифри от всеки номер ще бъдат скрити с ХХХ.

Всяка регистрирана, но неспечелила награда касова бележка автоматично влиза в тегленията за седмична награда – ваучер за почивка на стойност 600 лв.

Седмичните награди се разпределят на следния принцип:
 

Първа седмица (01.07-03.07) ще бъде изтеглен 1 ваучер; втора седмица (04.07-10.07) ще бъдат изтеглени 2 ваучера; трета седмица (11.07-17.07) ще бъдат изтеглени 2 ваучера; четвърта седмица (18.07-24.07) ще бъдат изтеглени 2 ваучера; пета седмица (25.07-31.07) ще бъдат изтеглени 3 ваучера
  


Печелившите ще бъдат теглени в понеделник, следващ съответната седмица
  

Печелившите ще бъдат уведомени до 48 часа след изтегляне
  

Участниците, спечелили ваучер за почивка на стойност 600 лв ще бъдат известени чрез SMS съобщение на регистрирания мобилен телефон, както и чрез e-mail съобщение на регистрирания e-mail адрес, на който ще получат телефонен номер, на който трябва да подадат своите данни за доставка в 5 дневен срок. Ако печелившите не потвърдят наградите си след получаване на известието в срока посочен в тази точка, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи промоции на марката. Също така, номерата на печелившите ще бъдат публикувани на интернет адрес: www.milka.bg като последните три цифри от всеки номер ще бъдат скрити с ХХХ.
 

Участниците, спечелили ваучер за нощувка на стойност 600 лв, могат да използват наградата спрямо следните основни правила:
  

Печелившият участник на ваучера може да го използва в избран от него период, в рамките на валидността на Ваучера, за всички услуги, предлагани от АСТРАЛ Холидейз Интернешънъл АД, които могат да бъдат намерени на следните сайтове: http://www.tirs.bg, http://www.astralholidays.bg, http://www.astraltranstours.com
 

Необходима е предварителна резервация, която следва да бъде направена най-малко 10 дни преди избраната от клиента дата за настаняване. Резервацията трябва да бъде направена на следните координати: Елка Белберова, Тел: 02/981 63 15, Моб: 0885 151 642, Е-мейл: mice@bcdtravel.bg или hotels@bcdtravel.bg
 

Ваучерът е валиден за двама възрастни и две деца, пътуващи заедно, включително печелившият участник и не се позволява преотстъпването му.
 

С ЕДНА УЕБ РЕГИСТРАЦИЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ РЕГИСТРИРАНА САМО ЕДНА КАСОВА БЕЛЕЖКА. ЗА РЕГИСТРИРАНЕТО НА ЕДНА КАСОВА БЕЛЕЖКА МОЖЕ ДА БЪДЕ НАПРАВЕНА САМО ЕДНА УЕБ-РЕГИСТРАЦИЯ.
 

ОРГАНИЗАТОРЪТ УМОЛЯВА УЧАСТНИЦИТЕ В ИГРАТА ДА ПАЗЯТ СТАРАТЕЛНО КАСОВАТА БЕЛЕЖКА НА МЯСТО, КОЕТО ДА ПРЕДПАЗИ НЕЙНАТА ЦЯЛОСТ И ЧЕТЛИВОСТ – НАГРАДИ НЯМА ДА БЪДАТ ПРЕДОСТАВЯНИ СРЕЩУ ИЗТРИТИ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ, НА КОИТО НЕ СЕ РАЗЧИТАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ ОТ РЕГИСТРАЦИЯТА!
 

Всеки участник може да регистрира максимум 15 касови бележки за периода на промоцията.
  

Всеки участник може да регистрира максимум 3 касови бележки на денонощие.
  

За целия период на промоцията, един участник може да спечели максимум по една награда от вид.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара