Спечелете водоустойчив пуф и 40 хладилни чанти от Верея


Краен срок - 11 август 2016

Участвайки в настоящата Игра, потребителите имат право да участват за спечелването на:

Общо 1бр. Брандиран пуф с лого „Верея“

Общо 40 бр. Хладилни чанти с лого „Верея“

Играта не е обвързана с покупка. За да се включи участник в Играта, той трябва да се логне в играта с профила си във Facebook. Играта представлява игра с гласуване за един от шестте продукта на Верея. Участникът избира предпочитания от него продукт и попълва данните си за контакт в регистрационната форма. Участниците могат да гласуват неограничен брой пъти, но за участие се взима предвид само първото попълване.

Всички печеливши ще се обявят на страницата в секция спечелили до 15.08.2016г.

Тегленето на печелившите за съответните награди се извършва на принципа на случаен избор с ползването на специална компютърна програма. Организаторът няма да ползва тази програма или каквито и да е други процедури и алгоритми по начин, който позволява да се предопредели резултатът от проведеното случайно теглене на печелившите кодове.

Наградата ще бъде доставена по куриер след предоставяне на необходимата информация от печелившите, а именно изпращане на имейл на igra@vereia.bg следните данни за куриер: трите имена, точен адрес с пощенски код, телефон за връзка. Наградата ще бъде доставена в срок от 30 работни дни след претендиране и предоставяне на необходимите данни от страна на печелившите потребители.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара