Спечелете пералня Samsung, 100 комплекта с продукти Savex и 150 плажни кърпи


Краен срок - 21 август 2016

За да участва в Играта, участникът трябва да влезе в уебсайта на Savex, където e разположен видеоклип с реклама на Savex Tropical. Участникът трябва да натисне бутон „Play“, да изгледа видеото, което ще стартира, след което да отговори правилно на въпроса, който се появява автоматично на екрана.

При даден верен отговор, автоматично се отваря нов прозорец, представляващ регистрационна форма, в която Участникът следва да въведе следните данни: име и фамилия, телефонен номер, e-mail. Всеки потребител има право да участва само един път в Играта, с един e-mail адрес.

След изтичане периода на Играта, на 23.08.2016г., ще бъдат изтеглени 251 печеливши Участника измежду тези, регистрирали се по гореописания начин, като печелившите печелят една от наградите по т. 7.1. от настоящите правила. Имената на печелившите Участници се теглят автоматично от специално създаден за целите на настоящата Игра софтуер, в присъствие на член от екипа на Изпълнителя и Организатора, след което печелившите профили се проверяват ръчно от представител на Изпълнителя за нередности като, но не само: невалидни e-mail адреси, невалидни регистрации и др.

Печелившите по настоящата точка, се обявяват в срок до 5 работни дни от тегленето по предходното изречение на уебсайта на играта, в подраздел „Печеливши“. Изпълнителят е длъжен да уведоми печелившите и със съобщение на e-mail адреса, с който са регистрирани за участие в Играта, в срок от 5 работни дни, считано от 23.08.2016г. В срок от 14 дни от получаване на съобщението по предходното изречение, спечелилият участник трябва да изпрати отговор на това съобщение, съдържащ необходимите данни за доставка (три имена, адрес и телефон за връзка).

Наградите ще бъдат доставяни до печелившите участници чрез куриер, за сметка на Организатора, на посочен от тях адрес, до 1 месец от получаване на потвърждението, че са спечелили и предоставяне на данни за доставка, съгласно т. 5.2. от настоящите правила.

Наградите в Играта са както следва:

1. Перална машина Samsung WF-70F5E0W2W – 1 бр.
2. Комплект течен прах за пране Savex (1,3l) и омекотител Savex (1l) – 50 бр.
3. Комплект прах за пране Savex (2kg.) и омекотител Savex (1l) – 50 бр.
4. Брандирана плажна кърпа Savex – 150 бр.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара