Спечелете 5 почивки в Гърция и 750 други награди от Ouzo Paralia


Краен срок - 4 септември 2016

За да участва в Играта, всеки Участник следва да се регистрира в интернет приложението на Ouzo Paralia и във Facebook страницата на Ouzo Paralia и да въведе промо-кода, посочен върху етикета на продукти с търговска марка Ouzo Paralia. Всяко лице може да се регистрира за участие в играта повече от веднъж, според броя на промо-кодовете, с които разполага.

За участие в Играта за Малките награди, Участникът следва да се регистрира и да въведе един промо-код. В този случай Участникът ще бъде информиран веднага дали печели награда.

За участие в Играта за Големите награди, Участникът следва да регистрира един промо код в рамките на играта. При въвеждане на промо-кода, в случай че Участникът не спечели Малка награда, той се включва в томбола за Голяма награда.

Участник, който е въвел код и участва за Голяма награда, може да се включи още веднъж в томболата, ако сподели участието си като пост във Facebook.

С участието си в Играта Участниците имат възможност да спечелят следните награди:

Малките награди са брандирани с логото Ouzo Paralia и са общо 750 (седемстотин и петдесет) броя, както следва:

- Табла за игра – 250 броя;
- Плажен комплект – 500 броя;

Големите награди са общо 5 (пет) броя, както следва:

Почивка за двама в Гърция – ваучери за самолетна почивки в Гърция за двама

При участие в Играта за Малките награди Участникът ще бъде информиран веднага след регистриране на промо-кода дали печели награда.

Печелившите Участници в Играта за Големите награди се определят в присъствието на нотариус чрез теглене на жребий на случаен принцип от базата данни, включваща всички Участници, получили право да участват в Играта през периода на играта. Изборът се провежда в тегления както следват:

- Първо теглене: 15.07.2016г. – 1 бр. Почивка за двама в Гърция
- Второ теглене: 29.07.2016г. – 1 бр. Почивка за двама в Гърция
- Трето теглене: 12.08.2016г. – 1 бр. Почивка за двама в Гърция
- Четвърто теглене: 26.08.2016г. – 1 бр. Почивка за двама в Гърция
- Пето теглене: 08.09.2016г. – 1 бр. Почивка за двама в Гърция

Имената на спечелилите Участници ще бъдат обявени на http://ouzoparalia.gr/ и във Facebook страницата на Ouzo Paralia : https://www.facebook.com/Ouzo-Paralia-221904221192653 на посочените дати.

При участие в Играта за Малките награди Участникът ще бъде информиран веднага след регистриране на промо-кода дали печели награда и как може да получи наградата.

След определяне на печелившите Участници в Играта за Големите награди Организаторът поема ангажимент да уведоми всеки един от печелившите Участници чрез съобщение до посочения от Участника при регистрацията е-mail.

Ако в рамките на 60 календарни дни от спечелване на Малка награда, Участникът не се свърже с Организатора, то той губи правото да получи своята награда.

Организаторът ще изпрати до всеки спечелил Голяма награда Участник съобщение на посочения от Участника при регистрацията е-mail. След изпращане на съобщението, спечелилите трябва да се свържат с Организатора в 7-дневен срок, на посочения в съобщението e-mail и да предоставят поисканата информация за контакт, за да се уточни как и къде ще получат наградата си.

При получаване на наградите Участниците се идентифицират с лична карта, а когато наградата се получава от пълномощник, упълномощеният представя копие от нотариално заверено пълномощно (в оригинал) и лична карта. Наградите се получават след предоставяне на етикета с печелившия код от Участника.

Участвай в КОНКУРСА

9 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара