Спечелете десет комплекта оригинални награди на ‪Outcast‬


Краен срок - 8 август 2016

ИЗГНАНИК ЛИ СИ?
Това е ‪#‎Изгнаник‬ – най-страховитото телевизионно преживяване това лято!

Продължава играта за най-верните фенове на сериала с десет комплекта оригинални награди на ‪#‎Outcast‬. За да спечелиш един от тях, трябва да отговориш на въпросите, които ще ти задаваме, а името на победителя ще бъде обявявано всеки понеделник.

Потребителят, желаещ да участва в Играта, трябва:
● Да отговори еднократно на един или повече от въпросите, публикувани в постове на Facebook страницата на Канала в десет последователни седмици;
● Да потвърди, че е съгласен с настоящите Правила на Кампанията;
● Един потребител може да отговори еднократно на всички десет въпроса в рамките на

В рамките на Играта ще се излъчат десет (10) печеливши. Наградата е: комплект от оригинални рекламни материали за сериала „Изгнаник“. Имената на Победителите ще бъде изтегляни чрез софтуерна томбола на случаен принцип; Печелившият ще бъде обявен на Facebook страницата на Канала в рамките на 24 часа от определянето му. 

Печелившият участник следва да изпрати в лично съобщение на Facebook страницата на Канала следните данни за контакт – три имена, имейл адрес, телефонен номер, адрес за доставка. Представители на организаторите ще се свържат с печелившия посредством имейл или телефон на предоставените от участника данни за контакт в рамките на 3 работни дни.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара