Спечелете 40 броя награди „Сутрешно кафе с Nova Brasilia”


Краен срок - 28 август 2016

Какво стана с нас?
Съсед за съседа е непознат.
В асансьора мълчим.
Врати си тряскаме...
Да оправим съседските отношения?

УЧАСТИЕТО В ПРОМОЦИЯТА Е БЕЗПЛАТНО И НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКА!

За да вземе участие в Промоцията, Участникът трябва да следва всички долуописани стъпки:

Стъпка 1: Участникът трябва да влезе в уебсайта на Промоцията в периода определен от Организатора за период на Промоцията

Стъпка 2: Участникът трябва да натисне бутона „Хайде“, за да стартира участието си в Промоцията

Стъпка 3: Участникът се регистрира за участие чрез Facebook или Google профила си, като преди да започне участие, задължително трябва да приеме общите условия на Промоцията.

Стъпка 4: Участникът въвежда своята локация (град, квартал или адрес) ръчно или като се съгласи тя да бъде проследена.

Стъпка 5: Локацията на Участника се визуализира на картата, като той може да вижда други Участници, регистрирани в същата локация, в радиус от 2 километра. Платформата не визуализира точен адрес, освен ако Участникът не го е въвел самостоятелно.

Стъпка 6: Участникът има възможност да покани свои приятели за участие в Промоцията, като използва бутона „Покани приятел“ в горната лява част на страницата www.dasplotimsusedite.bg.

Стъпка 7: Участникът може да взаимодейства с други регистрирани Участници в съответната локация по два начина:

Като изпрати виртуално кафе чрез натискане на иконката с чаша кафе до профилната снимка на съответния Участник като комуникира с тях чрез чат, интегриран в платформата чрез натискане на снимката на съответния Участник, при което се отваря полето за чат

Всеки Участник, който изпрати минимум 3 виртуални кафета на друг/и участник/ци, регистриран/и в платформата в рамките на една календарна седмица, участва в теглене за спечелването на награда „Сутрешно кафе с Nova Brasilia“ в тази седмица. Всеки участник има право да изпраща неограничен брой виртуални кафета на ден, но няма право да изпраща виртуално кафе на един и същ Участник повече от веднъж на ден.

В последния ден на всяка календарна седмица от периода на промоцията, ще бъдат изтегляни 5 участници в Промоцията, които ще спечелят награда „Сутрешно кафе с Nova Brasilia“. Наградата представлява еднократно посещение на промо екип на Nova Brasilia на адрес, ден и час, посочен от печелившия участник, и почерпка с кафе Nova Brasilia на съседите на печелившия от негово име. Всяко посещение е с продължителност максимум 1 час или до изчерпване на количеството кафе, подготвено за съответното посещение.

За периода на Промоцията, Организаторът ще раздаде общо 40 броя награди „Сутрешно кафе с Nova Brasilia”. Наградите ще бъдат изтегляни от Организатора на случаен принцип.

Уведомяването на печелившите ще става чрез изпращане на съобщение на имейл адреса, с който са се регистрирали за участие в Промоцията от имейл на организатора: novabrasilia@dasplotimsusedite.bg.

Имената на печелившите ще бъдат публикувани във Facebook страницата на Nova Brasilia - https://www.facebook.com/novabrasilia.bg/ в максимален срок от 10 работни дни след окончателното изтегляне на победителите.

За всеки изтеглен печеливш за всяка седмична награда по време на Промоцията, ще бъдат изтегляни по 3 (три) потенциални резерви.

Не се допуска спечелването на повече от една награда от един участник (с един и същ профил) за периода на промоцията!

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара