Спечелете свежи продукти Верея за цяла година на стойност до 1000 лева


Краен срок - 31 юли 2016

Участвайки в настоящата Игра, потребителите имат право да участват за спечелването на:

Общо 10 награди свежи продукти Верея за цяла година на стойност до 1000 лева. Продуктите, които влизат в посочената сума и съответно участват в Играта, са както следва:

Прясно мляко Верея с маслености – 3%, 1,5%, 0,1%, с добавен Калций в опаковки от 1л и 2л;

Натурални кисели млека Верея с маслености – 2,9%, 4,5%, 2,0% БДС, 3,6% БДС, 0,1%, 3% Екстра.

За да се включи участник в Играта, той трябва да се логне в приложението чрез профила си във Facebook. След влизане в приложението е дадена възможност за отговаряне на 4 (четири) въпроса, с предложени отговори (тест). За всеки един от въпросите от теста има само 1 (един) верен отговор.

За участие в разпределението на наградите от Играта е необходимо участник да отговори правилно на всички 4 (четири) въпроса . След попълване на отговорите от теста същите следва да бъдат изпратени на организатора посредством приложението. Участниците могат да отговарят неограничен брой пъти на въпросите, но за участие се взима предвид само първият изпратен чрез приложението тест с отговори на 4 въпроса.

Всички печеливши ще се обявят на страницата на приложението, посочено по-горе, в секция спечелили, на 02.08.2016г.

Тегленето на печелившите за съответните награди се извършва на принципа на случаен избор с ползването на специална компютърна програма. Организаторът няма да ползва тази програма или каквито и да е други процедури и алгоритми по начин, който позволява да се предопредели резултатът от проведеното случайно теглене на печелившите кодове.

При възникване на технически проблеми в интернет страницата https://www.facebook.com/Vereia/ и на http://zacialagodina.vereia.bg/ обявяването на печелившите ще се извърши след окончателното им отстраняване.

В тегленето на печелившите участват всички потребители, които са се включили, спазвайки механизма на участие в Промоцията, описан в т. 6 по-горе.

Наградата ще бъде получена по следния начин:

След обявяване на печелившите на 02.08.2016г., представител на организатора ОМК АД ще се свърже с всеки един тях на имейла, с който са се регистрирали в играта.

Организаторът на играта предоставя възможност в рамките на една календарна година, в края на всеки месец, срещу предоставяне на касови бележки за закупуване на изброените в 5.1. продукти печелившите да получат възстановена конкретната сума представляваща стойността на тези продукти с включено ДДС, без да се надхвърля общата стойност на всяка награда. Наградата се изчерпва или с настъпването на края на периода (02.08.2017) или с възстановяване на сумата от 1000 (хиляда) лева на печеливш, което условие настъпи по-рано.

Възстановяването на сумата става срещу представянето на една или повече касови бележки. В касовата бележка задължително ясно трябва да бъдат описани закупените продукти (категория продукт и марка Верея) и точна сума с включено ДДС. Вариантите за възстановяване на сумите са два: 1./веднъж месечно по банков път; 2./веднъж месечно в брой, според индивидуална договорка между организатора на играта и всеки печеливш. Начина на възстановяване на сумата и мястото на представяне на касови бележки се договаря писмено между Организатора и всеки печеливш.

Общата стойност на сумите, които се възстановяват за една календарна година (12 месеца) не може да надвишава сумата от 1000лв. Общата стойност на всяка награда е 1000 (хиляда) лева.

Регистрацията на участник в Играта ще се счита за невалидна, ако имената, подадени от него при предоставяне на данни, не съвпадат с тези от личната му карта.

Награди, непотърсени в 20-дневен срок след края на Играта, ще бъдат раздадени на случаен принцип, чрез томбола, между останалите участници. Организаторът не носи отговорност спрямо печеливш участник, предоставил невалиден телефон за контакт или некореспондиращ, непълен или неточен e-mail.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара