Спечелете 50 футболни топки Coca-Cola UEFA Euro 2016


Краен срок - 10 юли 2016

Юли 2016 - Време за футбол!

Сега с кредитите в Mоите SPARX можеш да играеш за: 50 броя футболна топка Coca-Cola UEFA Euro 2016

А напредването в нивата на Mоите SPARX прави играта по-лесна - колкото си по-нагоре в нивата, толкова по-малко кредити са ти нужни, за да вземеш билет за награда.

Период за заявяване на билет: от 00:00 ч. на 04 юли 2016 г. до 23:59 ч. на 10 юли 2016г.

Задължително трябва да попълниш име и фамилия, рождена дата, актуален мобилен номер, имейл адрес и адрес за получаване на награда.

Всички регистрации след определения краен срок на томболата се считат за невалидни.

Теглене на наградите: на 11 юли 2016г.

Информиране на печелившите: със съобщение в профилите на печелившите в Mоите SPARX до 10 работни дни след тегленето на наградите;

Списък с печелившите участници ще бъде публикуван до 10 работни дни след тегленето на наградите.

Наградите се изпращат по куриер до адреса, предоставен от спечелилия в профила му в платформата Mоите SPARX не по-късно от 45 дни след тегленето на наградите.

Начини за валидиране на наградите:

• В случай че печеливш участник не е попълнил пълен адрес за получаване на награда, участникът губи правото си на награда и не му се дължат компенсации;
• Независимо от изложеното в предишната точка, Организаторът, „Кока-Кола България“ ЕООД и „Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България“ АД не носят отговорност, в случай че участник не е попълнил правилно необходимите данни за участие в томболата, и си запазват правото да считат за невалидни регистрации, в които липсват или са непълни някои от необходимите за участие данни.
• Ако Организаторът не може да осъществи контакт с печеливш участник, Организаторът не носи отговорност за предоставянето на наградата.
• В случай че печеливш участник е под 18 г. към момента на получаване на награда, тя се приема със съгласието на родител/настойник.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара