Спечелете комплект продукти за отслабване Slimcut на стойност 120 лв!


Краен срок - 25 юли 2016

Спечелете пълен комплект продукти от системата Slimcut, с чиято помощ можете да свалите между 3 и 5 килограма още това лято!

Серията се състои от 4 взаимно допълващи се продукта, които спомагат за оптимизиране на теглото, за изгаряне на мазнините, за пречистване на задържаната вода и за запазване на резултата. А в допълнение получавате повече тонус и повече енергия за важните неща от живота!

Продуктите са хранителни добавки, изчистени от всякакви нежелани съставки като GMO, глутен и лактоза. Подходящи са за вегетарианци и съдържат само естествени съставки.

Харесайте Фейсбук страницата на Slimcut Bulgaria.
Отговорете на въпроса по-долу:

Кой от продуктите от системата Slimcut съдържа екстракт от гарциния?

За да участвате в Играта, попълнете и изпратете онлайн формуляра за участие като следвате инструкциите на екрана. Кликнете върху линка, който ще получите по имейл, за да регистрирате участието си (“Основно Участие”). Участници с нерегистрирано Основно Участие няма да участват в Тегленето. Можете да спечелите бонус участия в Играта (“Бонус Участия”) като препратите страницата на Играта на приятел над 18 годишна възраст, следвайки инструкциите за бонус участия, които се появяват на екрана след като заявите Вашето Основно Участие, както и в имейла за регистрация. За да получите Вашите Бонус Участия, Вашият приятел трябва да вземе участие в Играта чрез Вашата препоръка/линк. Получавате по 5 Бонус Участия за всеки приятел, който участва в Играта по Ваша препоръка. За да бъдат валидни, всички участия трябва да бъдат регистрирани в рамките на Периода за Участие в Играта.

Наградата включва: комплект от 4 продукта Slimcut: Dietstar, Drainer Drink, Fat Burner Drink, Weight Management. Максимална парична стойност на наградата: 120 лв.

Шансовете за спечелване зависят от броя на валидните участия, получени по време на Периода за Участие.

Един (1) печеливш ще бъде изтеглен на случаен принцип измежду всички получени валидни участия. Тегленето на печелившия (“Тегленето”) ще се извърши на или около 25 юли, 13:00 от представител на Организатора, чийто решения са окончателни.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара