Спечелете система за домашно кино и всяка седмица брандиран подарък


Краен срок - 5 септември 2016

Голяма награда в края на периода – Система за домашно кино
Седмична награда – Брандиран подарък

Наградата „Система за домашно кино” ще спечели един от участниците в играта, избран с жребий измежду всички гласували в рамките на посочения период. За да участват в тегленето за голямата награда, участниците трябва да са гласували всяка седмица по време на кампанията в периода 11 юли 2016 г. – 5 септември 2016 г. от един и същ потребителкси профил.

Наградата „Брандиран подарък” се избира при провеждане на жребий измежду всички гласували в приложението, на седмична база.

Участието се извършва посредством гласуване за филм в рамките на кампанията „Великият понеделник”.

1. Гласуването за филм във „Великият понеделник” се провежда на седмична база;

2. Новите предложения за филми се обявяват всеки понеделник, в 21.00 часа на фейсбук страницата на KinoNova - https://www.facebook.com/kinonova;

3. Предложенията са активни до неделя, 24.00 часа;

4. Филмът, събрал най-много гласове във „Великият понеделник”, се обявява на фейсбук страница на KinoNova всеки понеделник, в 21.00 часа.

Участието в Играта е безплатно. Всеки участник има право да гласува за филм само веднъж седмично.

За участие в Играта е необходимо потребител с потребителско име във Facebook.com, отговарящо на неговата реална самоличност и съвпадащо с неговите имена по личен документ, да посети специално изграденото приложение на фейсбук страницата на KinoNova, където всяка седмица може да гласува за филм във “Великият понеделник”.

- На седмична база на жребий, който се провежда от екипа на Организатора/ се избира по един победител сред всички участвали, който ще печели тениска

- В края на кампанията се избира един победител, избран чрез жребий, който се провежда от екипа на Организатора/ измежду всички гласували в рамките на посочения период. За да участват в тегленето за голямата награда, участниците трябва да са гласували всяка седмица по време на кампанията в периода 11 юли 2016 г. – 5 септември 2016 г. от един и същ потребителски профил.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара