Спечелете сгъваемо градско колело "Бигфиш"


Краен срок - 17 юли 2016

Зариби се по нас и хвани голямата риба!

Хвани голямата риба! Абонирай се и може да станеш един първите притежатели на сгъваемо градско колело 'Бигфиш'!

Един от всички регистрирали се ще стане един от първите собственици на колело 'Бигфиш' в България!

Награди: 1 брой сгъваемо градско колело 'Биг Фиш'.


Участието в Играта НЕ е обвързано с покупка!

За да участва в Играта Участникът трябва да:

1. Отговаря на условията за участие в Играта, съгласно настоящите правила;

2. Да посети страницата с Играта на сайта на Топ Шоп на адрес: http://www.topshop.bg/catch-big-fish/

3. Да се регистрира за участие в Играта чрез попълването на регистрационна форма, намираща се на страницата на Играта  http://www.topshop.bg/catch-big-fish/ .

Всяко физическо лице може да участва в Играта само с една своя регистрация на сайта http://www.topshop.bg/catch-big-fish/.  С една регистрация в интернет сайта http://www.topshop.bg/catch-big-fish/  може да участва само едно физическо лице.

Победителят в Играта, ще бъде избран на 18.07.2016 г. измежду всички участници, които отговарят на условията за участие в Играта, съгласно настоящите официални правила и които са попълнили валидна регистрационна форма за участие на сайта http://www.topshop.bg/catch-big-fish/ в периода 4.07.2016 г. до 17.07.2016 г. включително. Победителят ще бъде избран на адреса на управление на Организатора в присъствието на представител на Организатора, на случаен принцип, чрез използването на специализиран  софтуер..

Печелившият участник ще бъде обявен най-късно на първия работен ден след датата на изтеглянето му на официалната страница на играта http://www.topshop.bg/catch-big-fish/ , както и на фен страницата на Топ Шоп във Фейсбук на адрес: https://www.facebook.com/TopShopBG/?fref=ts. Обявяването на победителя ще бъде извършвано чрез изписване на неговите имена и/или имейл адрес, взети от регистрационната форма на сайта: http://www.topshop.bg/catch-big-fish/

Наградата ще бъде доставена от Организатора напълно безплатно с куриер до победителя в срок от 45 работни дни след потвърждение и отговор на уведомителното електронно писмо, изпратено по имейл, в което печелившия участник посочва изричен адрес за доставка.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара