Спечелете Samsung G930F Galaxy S7 и 1000 селфи стика


Краен срок - 31 август 2016

Как да спечелите мобилен телефон Samsung Galaxy S7 или селфи стик?

Ако сте абонат на Мтел и възраст над 18 г., може да участвате в лятната томбола на Хенди. В периода 1 юли до 31 август трябва да платите месечната си сметка по издадена от „Мобилтел“ ЕАД фактура в магазин на Хенди.

Тегленето на наградите ще се състои на 8 септември 2016г.

Наградите, които ще бъдат раздадени на спечелилите в Кампанията са:

1. 1000 броя селфи стикове;
2. 1 брой мобилен апарат марка/модел: Samsung G930F Galaxy S7;

Участник в Кампанията може да бъде всяко юридическо лице със седалище в Република България или дееспособно физическо лице (което има навършени 18 години), с постоянен адрес в Република България, което към началната дата на Кампанията:

    е абонат по действащ договор за електронни съобщителни услуги с „Мобилтел“ ЕАД (“Договор за Услуги”), сключен не по-късно от 3 (три) месеца преди началната дата на Кампанията, независимо от абонаментния (тарифния) план, който в рамките на Периода на участие по Раздел VI заплати в който и да е от посочените търговски обекти на „Хенди“ сума, дължима по фактура, издадена за услуги, ползвани по Договор за Услуги;
    не е прекратило или подало предизвестие за прекратяване на своя Договор за Услуги до края на Периода за участие;
    SIM картата на участника, с която същият участва в Кампанията е активна.

Участието в Кампанията не е обвързано с покупка и няма ограничение в стойността на заплатената месечна сметка по издадена от „Мобилтел“ ЕАД фактура.

Всеки участник има право да участва неограничен брой пъти в Кампанията, в случай че заплати повече от един брой месечни сметки на свое име в Периода по Раздел VI.

Печелившите участници се определят чрез електронно теглене, което се извършва автоматично, чрез специализиран софтуер в централния офис на Организатора „Хенди-Тел“ ЕООД и в присъствието на Комисия, назначена със заповед, съставена от служители на Организатора „Хенди-Тел“ ЕООД, която удостоверява резултатите от него.

Тегленето на наградите ще бъде проведено на 8 септември 2016 г. (четвъртък) в 11.00 ч. в централния офис на Организатора „Хенди-Тел“ ЕООД на адрес: гр. София, бул. ”Андрей Ляпчев” № 54. Печелившите участници ще бъдат обявени в деня на тегленето на страницата на Организатора, достъпна на следния адрес - https://www.handy.bg.

При тегленето на всяка от Наградите се определя по един печеливш участник и един резервен печеливш участник. Резервният печеливш участник може да замести печелившия участник, в случай че в рамките на 5 (пет) дни от датата на съответното теглене, последният не може да бъде открит на мобилния номер, посочен в платената в търговски обект на „Хенди“ месечна фактура, респективно не се свърже с Организатора след като е бил потърсен от същия и/или е видял името си на печеливш на интернет сайта на Организатора - www.handy.bg, не желае да получи наградата си и/или не се яви да получи наградата в определения за това срок.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара