Спечелете 6 дневна почивка за двама в Албена и 30 халби Kamenitza


Краен срок - 8 август 2016

Представи си цяла седмица на море с включени закуска, обяд и вечеря. През деня – плаж и посещение на интересни научни семинари. Вечерта – парти, разбира се.

А сега спри да си представяш и се включи в играта на Kamenitza, НПСС и Rapsody Travel.
Сподели ни кратка история и/или снимка на продукт или бранд Kamenitza с #PoweredByKamenitza във facebook и / или instagram и можеш да спечелиш Летен университет в Албена за двама или една от 30 халби Kamenitza.

Снимай продукт или бранд Kamenitza, на който се наслаждаваш по време на пътешествие или докато се забавляваш в парка и на плажа. Понеже знаем, че бира Kamenitza е любим твой спътник в забавленията ;-)).

Качи снимката във Facebook или Instagram с #PoweredByKamenitza

В допълнение можеш да ни разкажеш и кратка история от пътуването.

В Играта имат право да участват всички физически лица, пребиваващи на територията на Република България, навършили 18 години към началната дата на Играта.


Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Играта, са следните:
Награда Брой награди Описание на наградата
Посещение на Летен университет в к.к. Албена, за двама 1 Наградата включва:


- 6 нощувки с пълен пансион (закуска, обяд и вечеря в к.к. Албена като част от Летен университет, който ще се проведе в периода 23 Август - 29 Август 2016 г ;


- гривна за посещение на всички мероприятия (нощни партита и научни семинари);


- достъп до шезлонг и чадър на плажа.


Транспортът до мястото се поема от спечелилите.
Халби Kamenitza 30 Халби за бира с брандинг Kamenitza

За да участвате в Играта, е необходимо да направите следното в посочената по-долу поредност:
Снимайте Kamenitza продукт или брандиран Kamenitza предмет, на който се наслаждавате на вашето пътешествие или докато се забавлявате с приятелите си това лято, и/или ни разкажете кратка история от пътуването. В снимката не трябва да присъстват лица.

Качете снимката и/или историята си във Facebook и/или Instagram с хаштаг #PoweredByKamenitza, като публикацията трябва да бъде публична.

ВАЖНО: За да участвате успешно в Играта е необходимо публикацията с хаштаг #PoweredbyKamenitza да бъде публична.

Нямате право да публикувате снимки или истории, които: съдържат неетично, неморално, обидно или вулгарно послание или послание, противоречащо на добрите нрави; показват конкурентни продукти, публични личности, религиозни символи, непълнолетни лица, деца или животни; изразяват омраза или друг обиден мотив; показват прекомерна консумация на бира или друг алкохолен продукт, или лица във видимо нетрезво състояние; които изобразяват консумация на бира или алкохолен продукт и извършване на опасна дейност, в това число управление на превозно средство; показват/подтикват към размирици или хулигански прояви.

Участник може да участва неограничен брой пъти в Играта. Участник може да спечели само една награда от Играта.

Спечелилите ще бъдат изтеглени в томбола, която ще се проведе на 10 август 2016. В томболата ще бъдат изтеглени и 10 резервни участници, на които наградата се предоставя при невъзможност за предоставянето й на спечелил участник.

Спечелилите участници ще бъдат публикувани на Facebook страницата https://www.facebook.com/PoweredByKamenitza и на сайта https://www.poweredbykamenitza.bg до 10.08.2016 г.

В срок до 5 работни дни след обявяването на спечелилите на Facebook страницата https://www.facebook.com/PoweredByKamenitza и на сайта https://www.poweredbykamenitza.bg, спечелилите участници трябва да предоставят на Организатора трите си имена, своя точен адрес за доставка и телефон за връзка за предоставяне на наградата.
Наградите „Халба Kamenitza“ се доставят в срок до 45-работни дни след получаване на адреса от спечелилия. Наградата се изпраща по куриер, за сметка на Организатора. Доставките ще бъдат направени в работни дни, от 09:00 до 17:00 часа.

Наградата „Летен университет за двама в к.к. Албена“ се предоставя под формата на ваучер за двама. Ваучерът се доставя в срок до 5 работни дни след получаване на адрес за доставка от спечелилия. Наградата се доставя по куриер за сметка на Организатора.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара