Спечелете парфюм Roberto Cavalli Paradiso Azzurro


Краен срок - 24 юли 2016

Новият аромат на Roberto Cavalli носи името Paradiso Azzurro, a както подсказва то, парфюмът отвежда всяка дама, която го носи, на едно истинско райско пътешествие.

Roberto Cavalli Paradiso Azzurro е искрящо превъплъщание на красотата на средиземноморския бряг. Вдъхновен от лазурните, искрящи води на Средиземно море, той комбинира нежни и деликатни нотки на росни цветя с искрящи ароматични контрасти, напомняйки за морския бриз. Между чара и чувствеността, това ухнание изплита уникална приказка за прелъстяването.

Жената Roberto Cavalli Paradiso Azzurro е свободна, преминава през живота си с грация и елегантност. Естественият й чар е неустоим, спонтанният й смях е заразен. Тя се чувства добре в кожата си и без усилие превзема сърцата на другите.

Как да спечелите Roberto Cavalli Paradiso Azzurro?

Под публикацията за играта в нашата Facebook страница оставете в коментар вашия отговор на въпроса:

Кое е вдъхновението за синия цвят на флакона на Paradiso Azzuro?

Желаем ви успех!

*Срокът за получаване на награда от MissBloom.bg е 30 календарни дни. Всички награди от игрите на издателство Attica Eva се получават в редакцията ни на адрес София, ул. Христо Белчев 1, етаж 6. Работно време от понеделник до петък от 10.30 до 18 часа. В случай, че печелившият няма възможност да получи наградата си на място, тя се изпраща по куриер до посочен адрес за лична сметка.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара