Спечелете награди от минерална вода "Михалково"


Краен срок - 1 август 2016

Минерална вода "Михалково" обявява летен кулинарен конкурс по повод 60-годишнината на компанията

Идеята на конкурса е да събере кулинарни рецепти, които се приготвят с газирана минерална вода и да се издаде кулинарна книжка с рецепти по повод 60-годишнината на компанията под заглавие „60 кулинарни рецепти по повод 60 годишнината на Михалково“. Няма ограничение за видове храна – може да са тестени изделия, коктейли и всичко, в чието приготвяне може да се вложи като продукт газираната минерална вода Михалково.

Участие се заявява, чрез изпращане на рецепта и снимка на имейл: office@sol.bg  със заглавие „За Кулинарния конкурс на Минерална вода Михалково“.

След получаване на рецептата, тя ще бъде публикувана със съответната снимка във Фейсбук страницата на Михалково, където ще може да се гласува за всяка рецепта до 01.08.2016г. Първите три рецепти, които получат най-много харесвания, ще бъдат обявени за победители, съответно според получените гласове – на първо, второ и трето място.

Победителите ще бъдат официално обявени на 10 август 2016 на Фейсбук страницата и сайта на Михалково. Те ще бъдат известени чрез имейл, като в рамките на 3 дни трябва да се свържат и да посочат адрес и телефон за доставка на наградата. В противен случай ще се запазва правото да се даде наградата на следващия участник, събрал най-много гласове.

Изпращането на наградите става до 7 дни след финала на конкурса чрез куриерска фирма СПИДИ.

Желателно, но не е задължително, да се изпрати снимка с наградата след спечелването, за да я публикуваме на нашата Фейсбук страница.

Всеки участник може да участва с неограничен брой рецепти в конкурса, стига да изпълнява условията – в тях да е вложена като продукт газираната вода Михалково.

Снимките трябва да бъдат авторски и реални, а храната да бъде приготвена лично от участника.

Снимките на рецептите трябва да са аранжирани и презентирани по подходящ начин.

Големината на изображението трябва да бъде нe по-малка от 5 мегапиксела – JPEG или TIFF формат.

Участникът в конкурса предоставя на ТПК Михалково и Сол Комюникейшънс правата за публикация на творбата, с която участва, за промоционалните цели на конкурса.

Всяка рецепта трябва да е придружена със следната информация - трите имена на автора, възраст, местоживеене, електронна поща и телефон.

Няма ограничение за броя рецепти и снимки, които може да изпрати един участник. Всяка рецепта и снимка трябва да е изпратена в отделно електронно писмо и да е придружена с цялата задължителна информация. До участие в конкурса няма да бъдат допускани творби, изпратени с неточна или непълна информация. В случай на неточност на подадената информация или при невъзможност за контакт с автора на номинираната рецепта, участникът ще бъде дисквалифициран.

Най-добрата рецепта в конкурса ще бъде избрана след онлайн гласуване във Facebook страницата на Михалково, което ще приключи в 12.00 ч. на 01 август.

Всеки ще може да даде своя глас за определена рецепта, като я хареса във Фейсбук страницата.

Конкурсът ще предложи също и лотария за Фейсбук-приятелите. Всеки, който хареса, сподели и коментира под дадена рецепта, ще има възможност да спечели награда. Имената ще бъдат изтеглени и публикувани на Фейсбук страницата на вода Михалково и на заглавната страница на www.mihalkovo.com на 10.08.2016г.

Успех на всички участници и техните поддръжници! Минерална вода Михалково очаква с нетърпение Вашите рецепти!


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара