Спечелете всяка седмица 10 пениборда от Cornetto


Краен срок - 4 септември 2016

Механизъм за участие за спечелването на 80 пениборда:

За да вземе участие в спечелването на пениборд, всеки желаещ е длъжен да изпълни следните условия:

-    Да влезе на страницата на Cornetto, а именно www.facebook.com/CornettoBG/, да качи като коментар под поста, обявяващ кампанията, снимка, която показва най-якия летен момент споделен с Cornetto.

-    Задължително условие е на снимката да присъства сладолед Cornetto.

-    Всеки клиент може да участва неограничено, като всяко следващо участие  е свързано с качване на нова снимка по изискванията изброени по горе в механизма за участие.

 -    Участниците, качили снимка през, която и да е седмица от кампанията, участват в лотарията, само за същата седмица. Всяка следваща седмица те трябва да участват на ново със същата или друга снимка.

-    Ако през петте дни след изтегляне на печелившия Организаторите не могат да се свържат с него поради и/или несъответстващи имена, и/или телефонен номер и/или имейл, този победител се дисквалифицира и за победител се счита резервният печеливш.

Всяка седмица ще раздаваме 10 пениборда на лотариен принцип.

Имената на печелившите ще бъдат изтеглени  на следните дати:
- 18.07.2016 г.
- 25.07.2016 г.
- 01.08.2016 г.
- 08.08.2016 г.
- 15.08.2016 г.
- 22.08.2016 г.
- 29.08.2016 г.
- 05.09.2016 г.

Тегленето ще се извърши в офиса на Страта Промо ЕООД, в качеството му на организатор и отговорен за кампанията, в присъствието на нотариус. Печелившите ще бъдат уведомявани чрез Facebook и по телефона.

Не се допуска спечелването на повече от една награда от един участник за периода на промоцията!

Наградите ще бъдат доставяни до печелившите участници на посочен от тях адрес чрез куриер до 45 работни дни от получаването на потвърждението, че са спечелили и предоставяне на адрес за доставка.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара