Спечелете пътуване до Лондон и всяка седмица подаръчен комплект от 24Kitchen


Краен срок - 28 август 2016

За да участва в Играта, потребителят трябва да:

- влезе в приложението на Играта на следната Страница

- позволи на приложението на Играта да получи достъп до профилната му снимка във Фейсбук;

- натисне бутона „Играй” в приложението на Играта;

- отговори на всичките 4 (четири) седмични въпроса с посочени отговори и да има поне 1 (един) верен отговор. За по-голяма яснота – даден участник трябва да даде поне 1 (един) верен отговор, за да участва за седмична награда;

- попълни формата за регистрация и потвърди верността на личните си данни – собствено и фамилно име и имейл адрес;

- потвърди, че приема Общите условия на Играта;

- предостави отговорите си за участие в Играта чрез натискане на бутона „Запази” в приложението на Играта;

- всеки участник, който е изпълнил всички условия по-горе и е отговорил на всички 24 (двадесет и четири) въпроса с посочени отговори за периода на Играта и е дал поне 1 (един) верен отговор на всички 4 (четири) седмични въпроса, участва за двете големи награди в Играта. 

Всяко лице, което е натиснало бутона „Играй” на Играта, отговорило е на всички 4 (четири) въпроса от съответната седмица от периода на Играта и е дало поне 1 (един) верен отговор, няма право да участва в Играта, ако не е попълнило формата за регистрация и не е приело настоящите Общи условия.

Всеки участник, който е отговорил на всички 4 (четири) въпроса от съответната седмица на Играта, дал е поне 1 (един) верен отговор, попълнил е формата за регистрация, приел е настоящите Общи условия и е изпратил отговорите си за участие в Играта, няма да може да изпрати отговорите си отново за същата седмица от Играта.

Телевизионният блок “Вълшебно лято”, излъчван по канала 24Kitchen всяка събота и неделя в периода от 23.07.2016 до 28.08.2016 г., включва следните програми: 
-    Хестън в търсене на съвършенството;
-    Романтика с Хестън; 
-    Чудеса с Хестън.

През всяка седмица от периода на Играта приложението ще съдържа линк към кратка статия от интернет страницата на Канала, където се съдържат загатвания за верните отговори на 4 (четирите) въпроса за съответната седмица от Играта, където всеки участник може да влезе преди да натисне бутона „Играй”.

Продължителността на Играта е 6 (шест) седмици, започвайки на 20.07.2016 и приключвайки на 28.08. 2016 г., както следва:
•    Седмица 1 (20.07. - 24.07.)
•    Седмица 2 (25.07 – 31.07)
•    Седмица 3 (01.08 – 07.08)
•    Седмица 4 (08.08. - 14.08.)
•    Седмица 5 (15.08. - 21.08.)
•    Седмица 6 (22.08. - 28.08.)

Всяка седмица всички участници в Играта ще бъдат класирани въз основа на времето, изтекло от влизането им в Играта чрез бутона „Играй” на приложението на Играта до изпращането на всички 4 (четири) отговора на седмичните въпроси чрез бутона „Запази” на приложението, както и според броя верни отговори, дадени за една седмица. За по-голяма яснота, ако двама участника имат еднакъв брой верни отговори за седмица, този, който е отговорил правилно на въпросите за по-кратко време, се класира по-високо. Ако участник не успее да даде поне един верен отговор за седмица, той няма да може да участва за седмичните награди.
Всяка седмица тримата участници, дали най-голям брой верни отговори за най-кратко време, изчислено от влизането в Играта с бутона „Играй” до изпращането на всички 4 (четири) отговора на седмичните въпроси чрез бутона „Запази” на приложението на Играта, ще спечелят седмична награда.

Тримата седмични победители ще бъдат съобщени на Страницата в понеделник на всяка седмица, след седмицата, в която са участвали в Играта – на 25.07 за Седмица 1, на 01.08 за Седмица 2, на 08.08 за Седмица 3, на 15.08 за Седмица 4, на 22.08 за Седмица 5, на 29.08 за Седмица 6 на Играта.

За периода на Играта общо 18 седмични победителя ще бъдат избрани – трима за всяка седмица от периода на Играта.

След края на Играта, участникът, отговорил на всичките 24 (двадесет и четири) въпроса за шестте седмици от периода на Играта и събрал най-голям брой верни отговори (при условие че участникът е предоставил поне 1 (един) верен отговор за всяка седмица от Играта), дадени за най-кратко време (изчислено чрез обединяване на времето от влизането на участника с бутона „Играй” до натискането на бутона „Запази” за всяка седмица от Играта), ще спечели 1-вата Голяма награда, както е описано по-долу. Ако двама участника са отговорили на всичките 24 въпроса от периода на Играта (при условие че всеки от тях е предоставил поне 1 (един) верен отговор за всяка седмица от Играта) и двамата имат най-голям брой верни отговори, този, който е изпратил отговорите за по-кратко време, ще спечели 1-вата Голяма награда.

След края на Играта, участникът, отговорил на всичките 24 (двадесет и четири) въпроса за шестте седмици от периода на Играта и събрал най-голям брой верни отговори (при условие че участникът е предоставил поне 1 (един) верен отговор за всяка седмица от Играта), дадени за второто най-кратко време (изчислено чрез обединяване на времето от влизането на участника с бутона „Играй” до натискането на бутона „Запази” за всяка седмица от Играта), ще спечели 2-рата Голяма награда, както е описано по-долу.

И двамата победители, спечелили 1-ата и 2-ата Голяма награда, ще бъдат обявени на Страницата на Канала на 1 септември 2016 г., четвъртък.

Седмични награди:
Награда за Седмица 1 – подаръчен комплект с марката 24Kitchen, състоящ се от престилка, бутилка за вода, дървена дъска за рязане и торба.

Награда за Седмица 2 – подаръчен комплект с марката 24Kitchen, състоящ се от престилка, бутилка за вода, дървена дъска за рязане и торба.

Награда за Седмица 3 – подаръчен комплект с марката 24Kitchen, състоящ се от престилка, бутилка за вода, дървена дъска за рязане и торба.

Награда за Седмица 4 – подаръчен комплект с марката 24Kitchen, състоящ се от престилка, бутилка за вода, дървена дъска за рязане и торба.

Награда за Седмица 5 – подаръчен комплект с марката 24Kitchen, състоящ се от престилка, бутилка за вода, дървена дъска за рязане и торба.

Награда за Седмица 6 – подаръчен комплект с марката 24Kitchen, състоящ се от престилка, бутилка за вода, дървена дъска за рязане и торба.

Големите награди

1-ва Голяма награда: Пътуване за двама до Лондон, Обединеното кралство, включващо двупосочни самолетни билети, настаняване в хотел 4* за 2 нощувки и вечеря във „Вечеря при Хестън”, Мендърин Ориентъл Хайд Парк, Лондон (Dinner by Heston, Mandarin Oriental Hyde Park, London).

2-ра Голяма награда: ваучер за 2-дневен готварски курс, който ще се проведе в Гранд Хотел София с шеф готвач Жоро Иванов за периода между 01.09.2016 г. и 01.11. 2016 г.;

Представител на Организатора ще се свърже със седмичните победители, както и със спечелилите 1-вата и 2-рата Голяма награда, чрез имейл адреса, предоставен във формата за регистрация на Играта, за да ги уведоми за наградите, а те трябва да потвърдят съгласието си да получат наградите чрез изпращане на имейл в рамките на 7 дни от получаването на имейла от Огранизатора.

Седмичните победители, както и спечелилият 2-рата Голяма награда, заедно с потвърждението си трябва да посочат на Организатора валиден адрес за доставка, на който да бъдат изпратени наградите.

Седмичните награди и 2-рата Голяма награда ще бъдат доставени с куриер до адреса, посочен в имейл до Организатора от всеки седмичен победител и спечелилия 2-рата Голяма награда, с потвърждение за доставка.

Седмичните награди, както и 2-ата Голяма награда, ще бъдат доставени в рамките на 15 дни от получаване на потвърждението от участника, че желае да получи наградата.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара