Спечелете 10 летни пакета със слънчеви очила, фризби и комплект за тенис


Краен срок - 14 юли 2016

Искаме да съберем най-забавните снимки с летни преживявания. Можеш да ни помогнеш като публикуваш любимата си снимка, запечатана през твоя телефон или обектив. Приготвили сме вълнуващи награди!

За да се включи в играта, участникът трябва да сподели авторска снимка на личен летен спомен, в рамките на посочения по-горе краен срок за участие. С качването на съответната снимка, участникът декларира, че има право да я използва. Организаторът не носи отговорност за авторските права върху снимките и няма да участва като страна по съдебни производства за авторските права върху снимките, участващи в Играта.

За участие се приема публикуването на снимка под съответния пост, който представя играта.

След изтичане на срокa на Играта, на лотариен принцип ще бъдат изтеглени 10 печеливши. Техните имена ще бъдат обявени в специално направен албум с авторските им снимки, публикуван на 15.07.2016 г. на Фейсбук страницата на NN Bulgaria.

Наградите, които ще бъдат раздадени в рамките на целия период на играта, са общо 10 на брой.  Наградите са 10 пакета, съдържащи слънчеви очила, фризби и комплект за тенис на маса за незабравими летни спомени.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара