Спечелете 10 подаръчни комплекта с продукти Garnier


Краен срок - 25 юли 2016

За да участват в Конкурса, Участниците трябва да заснемат свое селфи, което показва лицето им, от едната страна – гримирано със силен грим, а от другата – без грим, почистено с някоя от мицералните води на Garnier. На снимката трябва да се вижда как участниците държат двуфазната мицеларна вода с масло на Garnier. Участникът трябва да публикува това селфи на уебстраница www.cleanselfie.com/bg/ и да попълни формуляра с исканите лични данни. Награждава се най-интересната визия, т.е. най-креативната комбинация от силен грим и чисто лице.

Един и същи Участник може да участва в Конкурса само веднъж.

Десетте най-креативни селфита, по оценката на специално жури, ще получат награди. Победителите в Конкурса ще бъдат избрани от жури в състав Рената Кнежевич, Ива Домлянович и Ведрана Рубил. Журито ще разгледа всички получени селфита, които отговарят на условията на Конкурса, предвидени в Правилата, и при избора си ще се ръководи от критериите за креативност, изобретателност и оригиналност.

Изборът на победител ще се извърши след приключването на Конкурса, а имената на победителите ще бъдат обявени най-късно на 01.08.2016 г. до 15 часа на интернет страница www.cleanselfie.com/bg/

Наградният фонд се състои от десет подаръчни комплекта с продукти на Garnier, като всеки победител получава един комплект.

Всеки комплект съдържа двуфазна мицерална вода с масло Garnier, Garnier ВВ крем в нюанс medium, дневен крем Essentials Hydration и лак за нокти Essie.

Общата стойност на наградния фонд възлиза на 448,6 лв.

Спечелилите награда ще бъдат потърсени спрямо данните, които са попълнили във формуляра при публикуването на селфито си на www.cleanselfie.com/bg/.

Ако спечелилият награда не се отзове на поканата на Организатора в рамките на 7 дни от деня, когато Организаторът го е потърсил, и не потвърди, че приема наградата, ще се смята, че се е отказал от наградата, и тя ще бъде връчена на Участника, чиято снимка е следващата подред листата.

На победителите, които са потвърдили в определения срок приемането на наградата, наградите ще бъдат изпратени по пощата на адреса, записан в регистрационния формуляр, и то в срок от 90 дни от деня на обявяване на победителите.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара