Спечелете iPad mini 4 и кондензен газов котел с WiFi-управление CT100 от BOSCH


Краен срок - 31 юли 2016

Право на участие в кампанията имат потенциални клиенти, които са пълнолетни физически лица, регистрирали се за участие в периода на кампанията, декларирали във формата за запитвания, че живеят на адрес в рамките на лицензионните територии на „Овергаз Мрежи“ АД.

Право на участие в кампанията имат и всички настоящи индивидуални битови клиенти по изградената газоразпределителна мрежа на Овергаз.

Всеки потенциален клиент, отговарящ на условията в т.4, който попълни формата за регистрация на промоционалния сайт gas.overgas.bg участва в томбола за награда iPad mini 4.
Допълнително всеки потенциален клиент, който посети клиентски център на Овергаз и попълни заявление за присъединяване, съгласно посочените в настоящите правила условия, получава право за участие в томбола за голямата награда - пакет кондензен газов котел с WiFi-управление CT100 от BOSCH.

Всеки настоящ битов клиент на газоразпределително дружество, от териториалния обхват на кампанията, има възможност да препоръча на свой близък, познат, роднина или приятел да се регистрира на промоционалния сайт gas.overgas.bg, като предостави своя абонатен номер на препоръчания. Всяка регистрация с абонатен номер се брой за участие в томболата. Няма ограничение в броя на потенциалните клиенти които могат да бъдат препоръчани от един настоящ клиент на Овергаз.

Потенциалният клиент, който е бил препоръчан, записва дадения му абонатен номер във формата за регистрация при избор на „Приятел“ от листа „От къде разбрахте за Овергаз?“.

Участниците, потенциални нови клиенти, попълнили правилно формата за запитване и намиращи се на изградена газоразпределителната мрежа, получават право за участие в томбола за iPad mini 4. Тези от тях, посетили клиентски център на Овергаз и попълнили заявление за присъединяване, участват в допълнителна томбола за голямата награда - пакет кондензен газов котел с WiFi-управление CT100 от BOSCH.

Спецификацията на газовия котел се избира от спечелилия клиент, като клиента има право да избере един от следните модели: Condens 2000W, Condens 2500W, Condens 3000W, Condens 7000W, Condens 3000FM, Condens 5000FM.

Всеки препоръчител, който препоръча минимум един нов клиент по т. 4., който е попълнил формата за регистрация и отбелязал неговия абонатен номер, участва в томбола за спечелване на iPad mini 4.

Наградите ще бъде изтеглени в присъствието на нотариус след приключване на кампанията и не по-късно от 5 август, 2016 г.

Всички спечелили, но непотърсили в срок до 12 август 2016 г., посочените в настоящите правила награди, губят правото си да ги получат.
Участието в Кампанията не е обвързано с покупка на стока или услуга на Организатора.

Имената на всички победители ще бъдат обявени на фейсбук страница на Организатора. Всички печеливши участници ще бъдат уведомени и по телефона в рамките на три работни дни от тегленето на наградите.

Победителите от лотариите, попълнили формата за регистрация на промоционалния сайт gas.overgas.bg или попълнили заявление за присъединяване, могат да получат наградите си от най-близкия клиентски център на компанията.

Наградите, за всички регистрирани през промоционалния сайт, се получават лично с документ за самоличност.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара