Спечелете сглобяем басейн INTEX с надуваем ринг с размери 244х76 см.


Краен срок - 28 юли 2016

☀🍸 🌴 Сподели "С кого обичаш да се забавляваш край басейна в летните дни?" и участвай за спечелването на страхотна награда. :) Отбележи името на най-добрия си партньор във водните приключения в коментар под снимката.

Играта се организира на „Стената“ (“Timeline”) на Аквамар ООД Басейни, сауни и СПА във Facebook.

На 11.07.2016 г. на стената ще бъде публикувана снимка с въпрос “Играй и спечели! :). Напиши в коментар под картинката името на човека, с когото обичаш да се забавляваш край басейна в летните дни?” и участвай за спечелването на страхотна награда. За да се включи участник в Играта, той трябва да публикува отговора си като коментар под снимката.

След изтичане на крайния срок на играта (23:59 часа на 28.07.2016 г.), чрез жребий на случаен принцип ще се изтегли името на победителя, който ще спечели награда.

Наградният фонд за целия период на Играта включва: 1 брой сглобяем басейн INTEX с надуваем ринг с размери 244х76 см.

Имената на печелившия участник ще бъдат обявени на стената на Facebook страницата на Аквамар ООД Басейни, сауни и СПА до 3 дни след края на играта. За да получи наградата си, победителят трябва да изпрати трите си имена, адрес и телефон чрез лично съобщение в страницата.

Наградата ще бъде доставена до печелившия участник на посочен от него адрес, чрез куриер до 10 работни дни от предоставяне на адрес за доставка.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара