Спечелете Аll-inclusive Почивка за Двама в Hotel Astoria, Слънчев бряг


Краен срок - 12 август 2016

🌊 Искаш ли да спечелиш Аll-inclusive Почивка за Двама в Hotel Astoria, Слънчев бряг: 2 нощувки и бонус - шезлонг & чадър на плажа пред самия хотел? Включи се в играта ни!

🌊 Колко морски звезди виждаш на снимката? Сподели своя отговор в коментар и можеш да спечелиш!

Днешният въпрос е вторият от пет загадки, които ще публикуваме няколко седмици подред. Затова следи страницата ни и се включвай активно с коментар.

На 15. 08. 2016 г. (понеделник) в 14:00 ч. ще бъде изтеглен 1 победител, който получава “All Inclusive почивка за двама в Hotel Astoria, Слънчев бряг през Септември” (2 нощувки плюс бонус: шезлонг и чадър на плажа, както и всяка следваща нощувка на преференциална цена).
Победителят ще бъде изтеглен на случаен принцип сред всички участвали за периода на кампанията. Обявяването на победителя във Facebook страницата Hotel Astoria ще се случи на 16. 08. 2016 г.

За да участват в играта, феновете трябва да коментират под поне една от специалните публикации на Facebook страницата Hotel Astoria в периода 13. 07 - 12. 08. 2016г. Те ще бъдат публикувани всяка седмица, като ще представляват въпрос или загадка. Всеки коментар под публикация от играта носи възможност за спечелване на наградата.

Подаръкът се заявява чрез лично съобщение към Facebook страницата Hotel Astoria в срок от 7 дни от обявяването на печелившия. Победителят от играта трябва да потвърди, че приема подаръка и го получава от Hotel Astoria. Подаръкът се получава само лично.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара