Спечелете дебитна карта с 500 лв, ваучер за 500 лв. и още супер награди


Краен срок - 2 септември 2016

Лято, плаж, слънце, бира, море. Всеки вече се е унесъл в сладки мисли за идващата отпуска. Но уви, тя няма да бъде само почивка. Чук, длето, мече, четки, кофа, найлони... Те също ни чакат да ги извадим от мазето и да ги хванем в ръка, за да ремонтираме или освежим дома.

Ремонтът, ремонтът... Този ремонт, за който жената ви мрънка още от миналото лято - времето за него дойде. Затова не се ослушвай повече и отпуск си пусни и четката/дрелката в ръка хвани.

А и какъв по-хубав и удобен момент от този да ги извадите и заедно с Dnes.bg да ремонтирате дома, къщата или градината си. Защото само в "Месец на ремонтите в Dnes.bg" ще откриете съвети за освежаване, преустрояване и мебелиране на дома. И най-важното - може да спечелите страхотни награди. А те са:

1-ва награда - Дебитна карта с 500 лв. от Българо-Американска Кредитна Банка (БАКБ)
2-ра награда - Ваучер на стойност 500лв. за продукти по избор от магазини HomeMax
3-та награда - Ваучер за покривен петел с комплект за монтиране от Bramac
4-та награда - Ваучер за душ кабина от магазини Хикови
5-та и 6-та награда - Ваучери на стойност 150лв. за продукти по избор от магазини HomeMax
7 - 11-та награда - 5 ваучера за 50% отстъпка от таксата за кандидатстване за кредит
от Българо-Американска Кредитна Банка

Внимание! Специална награда - Ваучер на стойност 250лв. за консумация на природен газ, валиден за клиенти на Овeргаз.

А за да ги спечелите не трябва да правите нищо кой знае какво, освен да ремонтирате в дома си (къщата, вилата, градината) и да ни изпратите снимка в специалната ни платформа.

Тази година има и нова опция, ако се чувствате наистина майстори и има какво да покажете на останалите, може да ни изпратите и клипче от ремонта, което трябва да бъде до 2 минути. В него може да покажете как ремонтирате, лепите плочки, къртите или просто оправяте градината си. Забавлявайте се и снимайте!

А ние се захващаме, за да ви помагаме. Поне със съвети, майсторите сте вие!

Победителите в играта ще бъдат определени на база най-много събрани гласове за конкретна снимка/видео. На 8-ми септември 2016 г. ще бъдат обявени официално победителите в играта на Dnes.bg.

Условия за участие в играта:

Всеки потребител има право да участва в играта, като въведе координатите си и публикува снимка или видеоклип, съобразно условията на играта в специално създадената секция в промо страницата на играта в Dnes.bg;

Всеки участник в играта може да публикува неограничен брой снимки или видеоклипове в платформата на играта;

Снимките, които се качват в платформата за играта, трябва да бъдат с обем до 2 МB, в противен случай няма да бъдат приети от системата ни за регистрация;

Видеоклиповете, които се качват с линк от youtube в платформата за играта, трябва да бъдат до 2 мин., в противен случай няма да бъдат приети;

За специалната награда, предоставена от Овeргаз могат да участват потребители, които са клиенти на Овeргаз (или предстои да станат такива до началото на септември 2016 г.) и при регистрация за участие в играта отбележат желанието си да се включат в списъка, от който на лотариен принцип ще бъде избран един от участниците. Участник, който вече е спечелил някоя от останалите обявени награди, отпада от списъка за разпределяне на специалната награда на Овeргаз.

Dnes.bg си запазва правото да модерира и одобрява снимките и видеоклиповете, качени от потребителите;

Администраторите на Dnes.bg запазват правото си да дисквалифицират потребители, които не спазват правилата на играта и използват некоректни методи за гласуване и фалшифициране.

Всеки, който печели награда, по обявения регламент ще бъде уведомен по е-mail на адреса, който е оставил в регистрационната форма при регистриране за участие в играта.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара