Спечелете 4G смартфон от Мтел



Краен срок - 6 юли 2016

Зарадвай свой приятел по време на "Дните на щастието"! Избери един от промоционалните 4G смартфони, тагни под поста приятеля, на когото би искал да го подариш и той може да стане негов!

Отново дойдоха Дните на щастието в нашите магазини и ви даваме шанс да зарадвате свой приятел със смартфон! Участвайте в играта ни и се забавлявайте с нас!

За да се включите, е необходимо да споделите с нас в коментар под поста един от промоционалните смартфони (от посочения линк) и да тагнете името на избрания от вас приятел (с @ пред името му). Играта ще бъде активна от днес (02.07) до (06.07). След изтичането на периода на играта ще бъде изтеглен един от всички участници, който е посочил промоционален смартфон и е тагнал правилно името на своя приятел. Изтегленият ще спечели избрания от него смартфон, който може да предостави на приятел. Отговорите под настоящата бележка няма да бъдат считани за участие в томболата. 

Печели един от всички участници, който е посочил в коментар под поста един от промоционалните смартфони (от посочения линк) и e тагнал името на избрания от него приятел (с @ пред името му).

Печелившият ще бъде обявен в срок от два дни след приключване на играта чрез пост във Facebook страницата на Мтел.  Ако вашето име е сред печелившите, ние ще се свържем с Вас чрез лично съобщение във Facebook и ще ви дадем инструкции как да получите своята награда. В случай, че печелившият не отговори на съобщението ни в рамките на три дни, автоматично ще бъде изтеглен резервен печеливш, на когото ще бъде предоставена наградата.

Твоят ща(:тлив ден те очаква в Мтел!

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара