Спечелете 12 уникални награди от Bubbles Party Wine Cooler


Краен срок - 12 август 2016

Снима ли вече твоя Bubbles Party Wine Cooler? Сподели мига в снимка под поста с хаштаг ‪#‎BeCool‬ с ‪#‎BubblesParty‬ и можеш да спечелиш една от 12-те уникални награди! Полет с парапланер, конен преход и бъги приключение са само част от незабравимите летни приключения! Всички награди можете да разгледате на www.wishio.bg/winecooler и да се вдъхновите за едно незабравимо ‪#‎cool‬ лято

За да се включи в играта, участникът е необходимо да изпрати снимка с коментар под публикацията или на таймлайна, в която ясно се вижда бутилка на Bubbles Party Wine Cooler в определена приключенска ситуация, както и хаштаг към снимката #BeCool с #BubblesParty. Участници публикували само снимки под публикацията или на таймлайна също участват в томболата. Състезават се само коментарите публикувани на Facebook страницата на Bubbles Party Wine Cooler. Коментари под настоящите "Общи условия и правила на играта" няма да вземат участие в томболата. Всеки участник има право да участва в играта само веднъж във фейсбук на www.facebook.com/bubblespartywinecooler. Потребителят следва да има навършени 18 години, за да може да посети страницата и да участва в играта.

След завършването на играта, ще се изтегли електронен жребий на томболен принцип, измежду всички изпратили снимка с коментар за получаването на една от следните награди по избор на печелившия:
Бъги приключение за двама
Конен преход за двама
Разходка с пиратски кораб за двама
Escape стая за 5 човека
Водолазна разходка за двама
Офроуд джип за двама
Катамаран на язовир Искър за двама
АТВ приключение в полите на Витоша за двама
Уикенд в глинена къща – за двама
Ендуро приключение – за един човек
Seabreacher – за един човек
Полет с парапланер + видео - за един човек

Наградите ще се изпращат по куриер след 12 август.

Имената на печелившите ще бъдат обявявани във facebook на www.facebook.com/bubblespartywinecooler.

Печелившите на наградите от игра #BeCool с #BubblesParty. За игра #BeCool с #BubblesParty след определяне на печелившите участници, се изтеглят 5 (пет) резервни печеливши. Резервен печеливш може да замести предходния изтеглен участник, при условие, че печелившият участник не може да бъде открит (предоставил е непълни и/или неточни контактни данни) от Организатора и/или не е потвърдил желанието за получаване на наградата чрез лично съобщение и/или не е предоставил своите контакти за доставка и няма друга възможност за контакт с него. Победителите ще бъдат обявени на facebook страницата на Bubbles Party Wine Cooler www.facebook.com/bubblespartywinecooler всеки петък.

Всички спечелили ще имат възможност да потвърдят своите награди в срок до 19 август 2016 г. Потвърждението става чрез лично съобщение на www.facebook.com/bubblespartywinecooler

Участвай в КОНКУРСА

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара