Спечелете 100 почивки за двама и още хиляди летни награди


Краен срок - 31 август 2016

Участвай за 1 от 100-те почивки на море!

Вземи кредит от Easy Credit в периода от 11 юли до 31 август и участвай за:

1 от 100 почивки за двама на българското черноморие през септември и още хиляди летни награди

Право на участие в Промоцията придобива всяко пълнолетно и дееспособно физическо лице /Участник/, което е сключило, в качеството си на Заемател договор за паричен заем с Организатора в периода на промоцията и по отношение на него не е налице основание за загубване на право на участие, съгласно Раздел VII от настоящите Общи условия.

Повече информация за продуктите на Изи Кредит може да бъде намерена на електронна страница: www.easycredit.bg или на място в oфисите на Дружеството, намиращи се на територията на Република България, както и при обаждане на телефон 0700 18 100 (съобразно индивидуалния тарифен план на абоната, без допълнително таксуване). Параметрите и условията по паричните заеми се посочват в сключения между Потребителя и Дружеството Договор за паричен заем, както и в СЕФ.

Не се изисква изрично волеизявление от страна на участника, за да придобие същият право на участие в Промоцията, но за да се възползва от нея той следва да е изпълнил всички условия, посочени в настоящите условия. От друга страна, всеки участник има право да откаже да се възползва от Промоцията, чрез изрично волеизявление, представено на място в офисите на Дружеството в страната или на адреса на управление, посочен по т. 1 по-горе.

На 07 Септември 2016 г. ще бъде проведена томбола измежду всички участници, отговарящи на условията, като на случаен принцип ще бъдат изтеглени 100 печеливши участника. Печелившият участник ще спечели една от 100 /сто/ броя двудневни почивки в хотелски комплекс „Сол Несебър Бей” 4*, гр. Несебър, за двама души на база All Inclusive, от 23 септември до 25 септември 2016 г.

Отделно от възможността за спечелване на награда по горния член, всеки потребител, който сключи договор за паричен заем в периода на промоцията, може да спечели и една от следните награди:

*  400 бр. плажни чадъри
*  400 бр. надуавеми дюшека
*  3 000 бр. фрисби
*  1 000 бр. шапки
*  700 бр. плажни кърпи
*  170 бр. сгъваеми торби
*  170 бр. сенник за кола
*  450 бр. мултифункционални ножчета
*  10 000 бр. запалки-отварачки

Наградите по чл. 12 се печелят от участниците на случаен принцип посредством скреч карта, както следва: При сключването на договор за паричен заем потребителят получава в съответния офис на Дружеството скреч карта. Проверка дали скреч картата е печеливша се извършва на място пред представител в офис на Дружеството непосредствено след получаването й, чрез изтриване на указаното поле в скреч картата. Ако след изтриване на полето се открие един от следните надписи „плажен чадър, „надуваем дюшек“, „шапка“, „фрисби“, „запалка-отварачка“, „плажна кърпа“, „сгъваема торбичка“, „ножче“, „сенник за кола”, притежателят на съответната карта получава посочената награда. Ако надписът показва „:)“ - изображение на усмивка, притежателят на картата не получава награда. Наградата се получава само и единствено лично от лицето, получило печелившата скреч карта. За да получи своята награда, потребителят трябва да попълни данните на гърба на скреч картата (КИД, име, фамилия, е-mail, телефон и подпис и да я предостави на представителя на Изи Асет Мениджмънт АД) като тя служи за Приемо - Предавателен Протокол.

Скреч картите са налични в офисите на Дружеството на територията на страната. Всеки потребител, изпълнил условията може да получи скреч карт в офис на Дружеството.

Всеки участник може да получи максимум една от наградите по чл. 15 и една от наградите по чл. 14.

Печелившите от томболата ще бъдат изтеглени на произволен принцип и ще бъдат определяни имената им в присъствието на комисия от трима члена, единият от които юрист, който ще удостовери законосъобразността на тегленото. На 07 Септември 2016 г., ще бъдат публикувани имената на печелившите участници, на Интернет страницата на Организатора: www.easycredit.bg. С цел да се съхранят личните данни на печелившите, на Интернет страницата ще бъдат публикувани единствено първото име и фамилията на печелившия, както и номера на договора за паричен заем, сключен между него и Дружеството.

Печелившите от томболата за една от 100 почивки на българското черноморие ще трябва да потвърдят своята резервация до 14 Септември 2016 г., на туристическа агенция Гетауей ЕООД, на телефон 0700 15 220 или 0878 570 080. Ако печелившият участник не потвърди своята резервация в указания срок, губи възможността да се възползва от спечелената награда и последната остава за Организатора.

Наградата „Почивка на българското черноморие“ е валидна от 23.09 до 25.09.2016г., като доплащания за деца могат да се правят съгласно вътрешните правила на съответния хотел.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара