Спечелете 10 надуваеми легла Bubble Bed и 20 опаковки Lactacare


Краен срок - 31 август 2016

Лятото не се измерва в дни, а в спомени.

Сподели снимка на своето лятно приключение на promo.lactacare.bg и можеш да спечелиш хита на лятото - надуваемо легло Bubble Bed.

В Играта се разпределят следните награди:

    10 бр. надуваеми легла „Bubble bed”
    20 бр. опаковки Лактакеър Стоп

В Играта може да участва всеки, който има навършени 18-години и приеме настоящите Правила и Общите условия. В приложението всеки участник може да участва повече от веднъж.

На 01.09.2016 г. комисия, определена от Организатора, ще определи на лотариен принцип 10 участници, които ще спечелят надуваемо легло Bubble Bed и 20 участника, които ще спечелят опаковка Лактакеър Стоп В томболата участват всички, които са направили успешна регистрация за участие в Играта.

Организаторът уведомява печелившите участници. Организаторът си запазва и правото, но не е задължен, да обявява победителите, спечелили наградите публично, като ги публикува на стената на promo.lactacare.bg/lactacare-stop2016 Известяването на победителите се извършва чрез съобщение до посочения в регистрационната форма адрес на електронна поща . Получаване на наградите:

Организаторът ще изпрати до всеки спечелил участник, съобщение на регистрирания адрес на електронна поща. След изпращане на съобщението, в 3-дневен срок, спечелилите трябва да се свържат с Организатора на посочения в съобщението телефон и да предоставят поисканата информация за контакт, за да се уточни как и къде ще получат наградата си.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара