Спечелете 3 MasterCard GiftCard всяка на стойност 150 лв.


Краен срок - 10 юни 2016

Елиминирай, коментирай и хайде на шопинг!

Елиминирай пъпките, напиши коментар, спечели 150 лева във вид на подаръчен ваучер MasterCard GiftCard.

Подари на лицето си съвършената грижа: почисти кожата си от всички замърсявания с този иновативен измиващ гел, пречисти порите и премахни мъртвите клетки, използвайки го като ексфолиант, или почисти кожата си в дълбочина, нанасяйки го като маска.

Сподели впечатленията си с нас

Как ти се стори Pure Active 3в1? Напиши своя коментар и го илюстрирай със своe селфи с продукта (макс. 3 снимки) или заснеми видео, в което изразяваш мнението си. Избери формата, която предпочиташ, и ни изпрати своя клип. Нашето жури те очаква с нетърпение.

Спечели подаръчен ваучер

Най-добрите коментари ще качим на Facebook страницата на Garnier. Разбира се, очаква те и голямо пазаруване!
 
За да участват в Креативния конкурс, участниците трябва да публикуват коментар за продукта Pure Active 3 in 1. В коментара споделете собствения си опит и изразете мнение за продукта. Участникът може сам да избере дали да оформи коментара като текст (в този случай трябва да бъде придружен от снимки на продукта и неговото приложение, които са авторски или собственост на Участника) или като видео (което също трябва да представя продукта и ефекта му върху Участника).

Един участник може да участва в Конкурса само веднъж.

Победителят в този Креативен конкурс ще бъде определен от жури в състав Рената Кнежевич [Renata Knežević], Ива Домлянович [Iva Domljanović] и Ведрана Рубил [Vedrana Rubil]. Журито ще разгледа всички постъпили коментари, а при избора си ще се ръководи от критериите за креативност, изчерпателност и оригиналност на коментарите. Авторите на 3 (три) коментара, които журито оцени като най-добри според посочените по-горе критерии, ще получат по една от 3-те (трите) главни награди.

Определянето на победителя ще стане след приключване на Конкурса, а името на победителя ще бъде обявено най-късно на 13 юни 2016 г. в 14:00 часа на интернет страницата www.pureactive3in1.com/bg/

Наградният фонд се състои от три награди: 3 x 150 лева във вид на подаръчен ваучер MasterCard GiftCard и публикуване и на трите коментара на Facebook страницата на Garnier

Картата MasterCard GiftCard е готова веднага за употреба във всички търговски обекти в Република България и в чужбина, както и в онлайн магазините, които приемат при плащане Visa карта. Наградата не може да бъде заменена за пари в брой, друга стока или друга услуга.

Организаторът се свързва с победителите чрез данните, които са предоставили във формуляра за регистрация при публикуване на коментар на страница www.pureactive3in1.com/bg/. Ако спечелилият участник не се отзове на поканата на Организатора в рамките на 7 дни от датата на която Организаторът се е свързал с него, ще се смята, че той се отказва от наградата и същата ще бъде връчена на Участника, класиран на следващото по ред място.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара