Спечелете 50 футболни топки, копие на топката на ЕURO 2016


Краен срок - 15 юни 2016

Томболата се провежда едновременно във всички Магазини – Шоуруми на „ИНДУСТРИАЛ КОМЕРС” ЕООД на територията на Република България, които към началото на провеждане на играта са общо 8 броя.

Участието в томболата не е обвързано с покупка на стоки и/или услуги на „Индустриал комерс”ЕООД.

Наградата, която всеки един участник в томболата може да спечели  е копие на оригиналната топка на Европейското първенство по футбол 2016 год. В томболата ще бъдат раздадени 50 /петдесет/ броя награди.

Всеки един участник, навършил 18 години, който не е служител на Организатора или свързано с него лице, притежава валидно свидетелство за управление на МПС и в периода на провеждане на томболата е тествал в Магазините-Шоуруми на Организатора модел/и моторни превозни среддства  марка „Хюндай”  може да се регистрира за участие в играта за спечелване на 1 /една/ от общо 50 /петдесет/ награди.

Регистрацията се състои в попълване на един талон за участие на място в Магазина – Шоурум, където е тестван автомобила, в който се изписват  трите имена, телефон и валиден имейл-адрес. Към талона за регистрация се закрепя Документ за регистрация при тест-драйв. Талонът за участие е валиден само, ако са попълнени коректно всички  описани по-горе данни и към него е приложено Документ за регистрация при тест-драйв.

Талоните са налични на Касите в Магазините-Шоурумите на Организатора и могат да бъдат получени от Консултант-Продавачите. Посочените условия са кумулативни, еднакви и задължителни за всички участници.

Талоните се пускат в специално обозначени от Организатора урни-кутии, поставени на видимо място на Касата във всеки Магазин-Шоурум на територията на Република България.
С регистрирането си за участие в играта всички лица декларират, че са съгласни личните им данни /в това число фото изображения/ да бъдат събирани, използвани  и обработвани от Организатора за целите на играта и за маркетингови и рекламни цели.

Тегленето на наградите /общо  50 броя/ ще се извърши на 17.06.2016  година на адреса на управление на Организатора в гр.София, ул.”Околовръстен път” № 260 от тричленна комисия, определена от Организатора и в присъствието на Нотариус. От всички талони за регистрация, попълнени от участници в томболата във всички Магазини-Шоуруми на „Индустриал комерс” ЕООД на територията на Република България на адреса на управлението му в град София, ул.”Околовръстен път” № 260  ще бъдат изтеглени 50 /петдесет/ броя печеливши талона. За тегленето на наградите се съставя Протокол, подписан от членовете.

Спечелилите участници ще бъдат уведомени за наградата от служител на „Индустриал Комерс” ЕООД чрез телефонно обаждане на един от телефоните за връзка, посочени в талона за регистрация. Уведомяването на печелившите ще се извършва най-късно до три работни дни от датата на теглене на наградите, т. е. най-късно до 22.06.2016 г. Имената на всички печеливши участници, ще бъдат обявени на интернет страницата на Организатора: www.hyundaibg.bg.

Наградите в играта се получават в съответния Магазин-Шоурум, в който е била осъществена регистрацията  за  участие в срок до 30.06. 2016 год. срещу представяне на документи за самоличност.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара