Направи прогноза за Euro 2016 и спечели телевизор, нотбук и смартфон


Краен срок - 12 юли 2016

Регистрация: за да могат да се включат в ИГРАТА, потребителите трябва да се регистрират.

Верен резултат на мач: за верен резултат от мачовете ще се счита регулярното 90-минутно игрово време на терена, плюс евентуалното му продължение. Резултатите ще се актуализират в рамките на 24 часа след изиграване на футболният мач.

ИГРАТА е томбола между всички включили се потребители които са познали изхода на поне един мач. Колкото повече мачове е познал един потребител, толкова шансът му да бъде изтеглен за победител в томболата е по-голям.

Регистрираните потребители имат възможност да прогнозират изхода от даден мач и да правят промени до 10 минути преди началото на мача.

Регистрираните потребители могат да прогнозират изхода от мача съответно с 1, Х или 2, където 1 е победа за домакина, Х е равенство а 2 е победа за госта на мача 4.5. Мачовете / двубоите ще се актуализират и добавят след официалното им публикуване от организаторите на европейското първенство по футбол.

ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ

1 брой ТВ LED LCD Hitachi 49HBT62 SMART
1 брой Ноутбук HP 250 G4 M9S73EA
1 брой Мобилен телефон APPLE IPHONE 5S 16GB SPACE GRAY ME432RR/A

Наградите са лични и не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни. 8.2. Крайният срок за получаване на спечелената награда изтича най-късно десет календарни дни след приключването на играта, освен ако участникът победител не постигне индивидуална договореност с ОРГАНИЗАТОРА НА ИГРАТА.

Наградите се получават лично в магазинната мрежа на Търговска верига „ЗОРА“.

Победителите в томболата ще бъдат изтеглени в присъствието на нотариус, след приключване на Играта.

Организаторът на играта ще се свърже с победителите в томболата, след като те бъдат изтеглени.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара