Спечелете луксозен Prestigio DVR RoadRunner 545GPS


Краен срок - 23 юни 2016

Здравейте, приятели! Готови ли сте за следващата ни игра?

Когато Alexander Yazov - AlexMa3x дрифти всичко е в мъгла, но това не би попречило на камерата на Prestigio DVR RoadRunner 545GPS да го запише кристално. Познайте колко MP e тя и може да си спечелите чисто нов, луксозен Prestigio DVR RoadRunner 545GPS.

Ако се затрудявате можете да потърсите отговора тук: http://goo.gl/07Eqad

Или на сайта на нашите партньори от Prestigio: http://goo.gl/35Z2r8

Победителят ще бъде избран чрез томбола и ще бъде обявен на 24.06.2016г. Очакваме вашите отговори до 23:59 часа на 23.06.2016 г.

Участникът се включва в Играта, когато посети страницата на „Хипермаркети Технополис” във Фейсбук и отговори на зададения въпрос, чрез коментар.

Организаторът ще счита, че всеки участник отговаря на условията на Играта, когато неговият Фейсбук профил отговаря на условията на Играта, освен ако от профила (username) във Фейсбук, или други публично достъпни източници на информация, не е очевидно противното.

Всеки участник може да отговори на въпроса само веднъж и да участва само с един валиден профил. Дублирани потребителски профили или такива, които са многократно регистрирани, некоректно от едно и също лице, се считат за невалидни и Организаторът си запазва правото да изтрие коментари към  Играта впоследствие.

Печелившият участник ще бъде избран на случаен принцип, чрез томбола между участниците, дали правилен отговор на зададения въпрос, с помощта на генератор на случайни числа.

След като бъде изтеглен и публикуван във Фейсбук страница https://www.facebook.com/technopolisbg, печелившият в играта, в срок от 1 седмица от публикуването на спечелилия, трябва да се свърже с Организатора, чрез изпращане на лично съобщение на Фейсбук страница  https://www.facebook.com/technopolisbg.

За да получи  наградата, печелившият участник задължително следва да се легитимира с лична карта и да подпише всички документи, предоставени му от страна на Организатора, във връзка с предаването/получаването на наградата. Печеливш участник, който не е потърсил в срок от три седмици спечелената от него награда, автоматично и безусловно губи правото да я получи.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара