Спечелете едноседмична екскурзия до остров Бали


Краен срок - 19 юни 2016

Tiger ще те прати в Бали!

Качи на стената ни селфи с любимото си място от клипа на Krisko https://www.youtube.com/watch?v=8-9aQ6eSPS8 за фон (пусни си го на екрана и се снимай с телефона), добави хаштаг ‪#‎ВБалиСъм‬ до 19 юни.

На 22 юни един от всички ще спечели пътуване и 5-звезден хотел за двама за цяла седмица в Бали!

ВАЖНО: трябва да си над 18 г., за да участваш, един човек може да участва с една снимка, краденето на снимки е забранено и води до дисквалификация!

Всеки участник има право да качи само по една селфи-снимка.

На базата на имената, посочени във фейсбук-профилите на участниците, Организаторът съставя списък от тези имена с цел определяне на печеливщите участници.

Наградата, налична за участниците в промоцията, е 1 (една) едноседмична екскурзия до остров Бали, Индонезия.

Печелившият участник има правото да вземе със себе си на екскурзията още един човек по негов избор, който също трябва да бъде пълнолетно лице.

Във връза с екскурзията Организаторът  осигурява два двупосочни самолетни билета (от България до о-в Бали, Индонезия и обратно), както и 6 /шест/ нощувки за двама души с включена закуска в 5-звезден хотел на о-в Бали. Организаторът покрива само разходите, посочени в предходното изречение. Екскурзията ще се осъществи през месец октомври 2016 г., като точните дни на пътуването ще бъде уточнени с печелившия участник. По отношение на нощувките Организаторът ще предостави възможност на печелившия участник да избира измежду поне два хотела в кой точно хотел да отседне.

Разходите за визи, джобни пари и други разходи не се поемат от Организатора.

Организаторът назначава вътрешна комисия за целите на наблюдението и контрола върху коректността на организирането на томболата. Комисията се състои от минимум 3 души, определени от Организатора.

Определянето на наградата ще се извършва както следва:
След края на срока на промоцията чрез жребий ще бъде определен 1 /един/ печеливш участник, който ще получи наградата, упомената в Раздел V от настоящите правила. Тегленето на печелившия участник ще се осъществи в офиса на Организатора в гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ № 93Б, вх.А, ет.3, офис 5. Тегленето се осъществява чрез компютърна програма чрез произволен избор на печеливш от въведените в компютърната база данни на участниците. В случай че данните на изтегления печеливш участник са нечетливи, непълни или неверни, или невалидни по друга причина, невалидността на тегленето се протоколира и тегленето се повтаря в същия обхват. При жребия се изтеглят и резервни печеливши участници. Тези резултати се вписват в списък на резервите.  Тегленето на резервните печеливши се осъществява след първоначалното основно теглене, като се прилагат съответно правилата за него.

Името на печелившия участник, изтеглен съгласно Раздел VII, , ще бъде обявен на 22.06.2016г. на фейсбук-страницата на енргийна напитка Tiger.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара