Скачай в мармалада и спечели 7 пасатора Philips и 70 кухненски везни


Краен срок - 31 юли 2016

За да се включи в Играта, всяко физическо лице, което отговаря на условията, трябва да изпълни посочените по-долу стъпки:

1 Да отговори на въпросите от кратка анкета

2 Да се регистрира чрез имейл и име и фамилия на последната стъпка от анкетата. Участникът има право само на една регистрация за участие в Играта.

Участниците, които са изпълнили условията на Раздел II от настоящите Общи условия, имат право да участват в тегленето на награди и да спечелят една от следните награди - 7 пасатора и 70 кухненски електронни везни, които ще бъдат раздадени за целия период на Играта от осем седмици, като всяка седмица през периода на Играта ще се теглят по десет кухненски везни и по един пасатор. Участниците, изпълнили условията на Раздел II, участват в тегленето на награди през целия период на Играта.

- голяма награда –Philips Ръчен пасатор Advance Collection 700 W, 1.2 L, на стойност 149,00 лв. с ДДС

- малки награди – кухненска везна Dr. Oetker на стойност, на стойност 64,52 лв. с ДДС

- Всеки успешно регистриран участник получава 20% отстъпка от цената на всички продукти с марка Dr. Oetker: форми за печене, кухненски принадлежности и хранителнителни продукти Dr. Oetker в онлайн магазина www.pazaruvai-lesno.bg. Промоционалният код може да се използва неограничено в периода на промоционалната игра от 13.06.2016 до 31.07.2016. Всички продукти с марка Dr. Oetker може да откриете тук: https://goo.gl/6QX517. Ежеседмичното теглене на печелившите Участници ще се извърши посредством специализиран софтуер на следните дати:

- На 20.06.2016 г. ще бъдат изтеглени и обявени печеливши на следните награди: 1 пасатор и 10 електронни кухненски везни.

- На 27.06.2016 г. ще бъдат изтеглени и обявени печеливши на следните награди: 1 пасатор и 10 електронни кухненски везни.

- На 04.07.2016 г. ще бъдат изтеглени и обявени печеливши на следните награди: 1 пасатор и 10 електронни кухненски везни.

- На 11.07.2016 г. ще бъдат изтеглени и обявени печеливши на следните награди: 1 пасатор и 10 електронни кухненски везни.

- На 18.07.2016 г. ще бъдат изтеглени и обявени печеливши на следните награди: 1 пасатор и 10 електронни кухненски везни.

- На 25.07.2016 г. ще бъдат изтеглени и обявени печеливши на следните награди: 1 пасатор и 10 електронни кухненски везни.

- На 01.08.2016 г. ще бъдат изтеглени и обявени печеливши на следните награди: 1 пасатор и 10 електронни кухненски везни.

Всеки Участник има право на една регистрация за участие в Играта и може да получи само една награда.

Спечелилите Участници (техните имена и част от имейла, посочени при регистрацията в Играта) ще бъдат публикувани на сайта на Играта http://konservirane.oetker.bg в раздел Печеливши;.

Всеки печеливш Участник ще бъде уведомен на имейла от неговата регистрация и ще получи линк с регистрационна форма за доставка на наградата: три имена, телефон и пощенски адрес за доставка. Печелившият участник трябва да попълни и изпрати данните от регистрационната форма на Организатора в срок до 5 работни дни от датата на получаване на уведомителния мейл с линк към регистрационната форма. Уведомлението се счита за получено на датата на изпращането му до съответния печеливш от Организатора. Организаторът не отговаря за несвоевременно предявяване на награда от печеливш участник, който не е проверил навреме и регулярно имейл адреса, от който е направена регистрацията за участие в Играта.

Организаторът изпраща наградата в срок до 15 работни дни от получаване на попълнената регистрационна форма от печелившия участник, при спазване на срока по т. 10 по-горе. Разходите за доставката са за сметка на Организатора. В случай че спечелилият Участник не бъде открит при посещение на куриер на посочения от него пощенски адрес за доставка, куриерът го уведомява чрез съобщение за мястото и времето, през което наградата може да бъде потърсена, като срокът за това няма да бъде по-кратък от 5 (пет) работни дни от датата на съобщението, но не по-дълъг от 15 работни дни.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара